söndag. Fikade...

42d63232eb413f33b895a9ba312a351e.png

Kolla varifrån!

söndag. Fikade med Lillan idag! Supermysigt :) har saknat sig snärtis. Sen har jag mest kollat på CSI. Imorgon är de "ärende" dag. Massa grejor att fixa. Bilden är sen Sthlm :)


undra om...

0-20a5f706c8e22b56dc0988b4ced9b527.png

Kolla varifrån!

undra om mitt mobilbloggande vill funka idag? Hm


I Skövde igen.

Jaha, Anna och jag åkte hem igår. Resan var rätt så dryg för vi tog InterCity tåget och det tar ju typ 2 timmar mer än x2000. Men de gick bra ändå, Anna hann plugga lite och jag läste Slash självbiografi som jag köpte innan jag åkte upp till Anna :) Den är braaaa!

Åkte hem till Farmor direkt igår när vi kom hem, fikade och kollade på CSI NY och Idol. Jag gjorde varm choklad till mig och Jimmy, Enligt mig själv är jag BÄST på varm choklad. Sen imorse när jag kom ner så hade Farmor gjort varm choklad åt mig till frukost, naaw sötaste Farmor <3

Nu är vi i Skara och farmor hjälper Sussi lite för hon har brutit foten. Jag måste åka in till stan och fixa en grej med banken. Doh, de är drygt att sitta och vänta inne på banken, dom är så jäkla sega jämt.

Sen hem till Farmor igen och sen blir det jobb. Det ska bli roligt :)! 

Nu när jag har läst Slash självbiografi, har jag fått mer införståelse i låtarna som Guns N' Roses har skrivit. När man förstår texternas sammanhang, och då blev dom ännu bättre. Ska pallra mig in och köpa Lemmy Kilmister's självbiografi - White line fever för den ska tydligen vara riktigt brutal. Jag blev ju frälst av Mötley's bok och av Nikki Sixx's The Heroin Diaries.  Så där fick ni lite bra boktips om Rockstjärnornas liv :) Fast de flesta vet nog redan om att dess böcker finns. Men ändå :)!

RSS 2.0