Lunginflamation, pollenchock och jetsetliv.

Lyckades bli sjuk, tiny lunginflamation, början till det iaf, eller hur man nu säger. Har iaf legat, helt avdankad nu sen i måndagskväll, hostat så jag kräkts, snorat, nyst, risslat och rasslat. Så idag var jag så sjukt less på att ligga hemma i min säng så jag pallra mig ut på stan i hopp om att lite luft de gör gott. Ack nej febern slog till igen, men skam den som ger sig, jag trotsade febern och satt i parken och lyssna på uppträdanden hela dagen. Det var supermysigt.

Har ju haft en stjärna här som har tagit hand om mig när jag har varit sjul. så himla tacksam, men jag var bra arg när de skulle diskas och dyl. Jag säger NEJ. Men de hjälpte inte så mycket. ajja.


Håller på att packa inför halmstad-resan, som börjas imorgon dirr efter jobbet. Det är svårt att packa för sådana här korta resor tycker jag, jag packar nästan mer för en kort weekend än vad jag gjorde när jag for utomlands.
Och på tal om det så har pass och biljetter kommit för NY-resan, helt underbart.


Räknar ner timmarna nu tills jag får sniffa i min karla-karls nacke! Anna! Bara ca 36 timmar kvar gosigos. då kan vi gå bananas igen ;) Saknar min tokfia.

Saknar Lillan (Carro) också, hon och anna satt tydligen på Mangos igår och åt och drack gott, utan mig :'( buhu. Snart ska jag också va med sötan!


Nej nu ska jag avbryta skrivandet och packandet och göra mig redo för en middag på stan tydligen.
Tjiing



Haha jag och Änis förra året på midsommar, fast då var vi i Smögen/Kungshamn ;p

Riverside

Har inte skrivit på ett tag, men jag så så fruktansvärt mycket för mig hela dagarna :p Jobbade som sagt alla dagar förra veckan på Apoteket. Sen lördag kväll jobbade jag på Hallsta med malin, de var riktigt kul. En liten variation i min vardag. Jättehärlig arbetsmiljö.

Så var vi ut också, Fredag, fest hos mig med massa gamla godingar från gymnasiet. Trevligt värre var det :) Sen lördag så drog jag och malin ut efter vi hade slutat, körde ner några gäster från hotellet också och droppa dom på stan.

Hade en grymmes helg i vilket fall. hur trevlig som helst båda dagarna.
Igår hade jag moa och julan myskväll med film och massa frosseri på brie och kex och grejer.


Halmstad ska bokas nu. Kommer bli riktigt kul.

Nej nu ska ja ner på stan och fika med Simon och Amanda. Skulle diska också... men jag lämnar det till senare.

Tjiiiiing.

Har nyss hoppat runt runt runt i läggan till denna kunglåt!







Workingclass hero.



Jobb hela veckan utom torsdag :) Gött nu blir jag rik igen ^^

Roadtrippen till Skara va grymt rolig och Hoffmaestro var helt GALET BRA! Hade en kanonrolig kväll och dampade som en jädra dåre, åre-style ^^. HAHA

Bilresan hem var mindre kul, kröp ihop i fosterställning i en trånga bilen med 40 lite cola, samtidigt som jag ville peta ur mina ögon och lägga dom i en ishink. Så nej, resan hem, bakis, var inte trevlig.

Nu blir de jobb jobb jobb, fredag är det fest här hos mig.

IDAG, hände det äntligen. Allt blev klart med NY-resan så allt är bokat och klart! Awesome (Y)


Nu ska jag snart dra ner en sväng på öl-brännbollen som studenterna har nere vi kraftverket. Tjiing

Roadtrip Skaraborg in progress

Yes, om 30 minuter drar vi! Taggad till tusen! Imorgon blir det steek i solen och ferre och sedan Hoffmaestro på Mangos i Skara :D Kommer bli galet kul!

Hoppas bara några fler tar sig i nackskinnet och hänger med ut, detta får inte missas! :)


Nej nu ska jag packa ner datorn och göra mig klar för när Belle och Robert kommer och hämtar mig, sen plockar vi upp Moa på campingen.

Tjiing folket!


Bionic.

Haft en härlig dag i solen med, julan först, sedan simon och linnea, även elin hängde med ett tag. Så nu kanske jag blir brun den här sommaren också ;p haha Vi låg i parken och softa och åt glass och hade oss.

Nu ska jag käka thaimat, sedan blir det lite onsdagsfiesta at my place. Nice aight.


Bara 2 dagar kvar nu sen!!! WIHOO Hoffmaestro :D awesome.

RSS 2.0