I DID try to find you last night. i asked where you were and you texted me the letter "e" and a picture of the dark.

Ja käre barn. Den här helgen har varit galen men fruktansvärt rolig. Tackar damerna för en väldigt trevlig vinkväll på gräddhyllan på gränsgatan! Tackar efterfest människorna som gjorde bubbelpoolen till en rolig plats att vara på. Tackar min bror för taxin så vi slapp gå i blöta underkläder under våra torra vanliga kläder hem i -24 grader. Men jag tror inte taxichaffören tackar oss för dom blöta sätena. Haha

Sen tackar jag min bror och pöjkarna för en fruktansvärt trevlig dag med pizza och skoteruppvisning med varm choklad och minttu vid brasan nere vid älven. Sen Petra och brudarna för en ruskigt kul kväll i Lappkåtan och senare hos pöjkarna som va med vid skoteruppvisningen, och sedan lappkåtan igen och sist men inte minst, hur kul de var på appelbergs, särskilt när jag hade fruktansvärt kul åt min egen fylla. Haha.

Tackar manne får fyllekäk :)

Idag har jag fixat PS3:ans internet och spelat Two Worlds II och hunnit hälsa på mammi. Vaknade upp med en väldigt gosig amanda också. haha.

Nu ska jag åka ner på rocknrollgränd till Petra och kolla på skräckis. Wish me luck. Jag kommer bli skräckslagen.

Tjiing

Try to do it as good as me.

Jag med min twistade vändingar. Flyttar hem redan imorgon, blev bestämt för 10 minuter sen. Skulle egentligen dragit på lördag, men det blev lite komplikationer, så jag drar imorgon. Fast utan flyttlasset bara de viktigaste. Två resväskor borde ju räcka ^^. Får åka ner nån helg framöver och hämta allting istället.

Gjorde sista dagen i Vällingby med härliga gänget där. Kommer sakna dom:) Men jag kommer sakna min Anis och min George mer. Buhu.

Nej jag ska väl packa då. Ett glas vin hjälper nog ^^

Flowerpower.

När jag höll på att packa idag så hittade jag två blomstercheckar som snart går ut, eller i april går dom ut men de är snart tycker jag. Så jag satt och kolla på interflora och euroflorist för att se efter vad dom hade. Japp, jag en check på varje ställe, de suger, hade jag haft båda på ett ställe så hade det ju varit lite bättre. Men men det är som det är. Kan ju inte säga att jag inte gillar blommor så de kommer nog gå åt ändå.


Den här buketten var så himla söt, och med nejlikor också! I love nejlikor. Det är dom finaste blommarna. Så länge dom inte är oranga :p haha
Fast de känns ju bortkastat att köpa en bukett för checkarna, så jag ska väl kanske kolla på nån krukväxt eller nått. Jag har ju tills april på mig att bestämma mig.


Can't run from the fact tag girls love flowers ^^

----

Ja nu är det bara 5 dagar kvar tills jag flyttar hem till sollefteå :) Med väldigt blandade känslor. De ska bli kul med nytt jobb och träffa vännerna och j. Men jag har verkligen haft det asbra i stockholm också.

Nej nu ska jag och anna kolla på Top Gun, drömma om blommor och fetta oss lite. Ikväll blir det bio med My :)

J<3

I'M BATMAN!!!! SHHHH!!!

Jaha, kul liv när man sitter och pluggar 24/7. Fast fick rätt så mycket gjort idag ändå. Men nu har jag iaf förlängt kursen några veckor för jag kommer inte hinna klart med tanke på att jag ska flytta osv också.

Holy crap on a cracker!

Nu sitter jag och plöjer igenom säsong 3 av The Big Bang Theory, det är såå awesome!

Anna har lagt sig och jorgie är ute på äventyr, eller nån typ av after work. nevertheless.


Nu är det bara 14 dagar kvar tills jag får mysa med min gos :)! Wiho.


Fan va tråkigt jag skrev idag. men jag hade inget roligt att berätta.


You can try, but you'll never catch me. Bazinga!


RSS 2.0