We gonna party, until tomorrow morning.

Jennie Anna Jag



Jennie  Anna



Anna Jennie Sandra



Jennie Jag



Sandra Anna Tobias Jennie Tomas



Sandra Tobias Jennie Tomas Jag




Tobias Anna Tomas






Mitt nyrenoverade badrum, me Like Like !!




Nördglasögonen ^^.

My Love's a revolver, my sex is a killer. Do you wanna die happy?

Lördag på jobbet var helt galet med folk! Hann inte byta om från serveringskläder till bar-kläderna så jag jobbade i min skjorta, det blev sjukt varmt! Trodde nästan jag skulle smälta bort ett tag.

Malin och Rappson hängde med hem till mig på lite soft efterfest, eller vi satt och drack lite och chilla. Dom gick väl runt 5 ?

Igår hade jag mysdag HELA dagen, lämnade knappt läggan, beställde hem pizza och plöjde igenom Gossip Girl Säsong 3. Awesome :p


Hunnit med massor idag, Fixat passet, shoppat grejer till läggan, städat, fyllt på kylskåpet, fixat badrummet, byt sängkläder och lunchat med Julan :) Så nu är jag klar med alla måsten, vad händer ikväll :)?

Lägger upp bilderna från Stockholm senare när jag kommit hem från fotbollen. (Pontus och Williams)
Tjiing




Lägenheten är äntligen klar!

Stockholms-resan var GREAT! Hade olagligt kul med Anna, och Jennie :)! Onsdagkvällen var det galet party. Skulle egentligen bara varit något glas vin och så.. men de slutade med så mycket mer ^^. Haha Vi gick bananas på dansgolvet på Chaplin's , blev uppragade av australienare på väg mot fyllekäket, som istället övertalade oss att följa med ner på stureplan, på deras bekostnad. HAHA. Jag och Anna kom hem runt 4 och hade iallafall lyckats få med oss mat hem! Som vi åt i Annas säng medans vi kollade på OTH. sen låg vi och tryckte våra kalla stjärtar mot varandra ;p

Torsdag luncha med Mamii, kolla in nya kassasystemet på Apoteket. Träffade en av mina  framtida chefer. Skulle shoppa lite med det slutade med tapas och vin på en restaurang ist^^. Sunka gjorde oss sällskap. Sen hyrde vi film och chilla. Så kom Annas två halvfulla pluggkompisar. Vi dryga sönder varandra till ca 05.00 på morgonen innan alla slockna på soffan. Då gick jag och la mig.

Idag plockade jag upp en fyllekaja (Petra *hihi*) så begav vi oss för att hämta bilen som vi skulle köra hem Thunberg. Och eftersom damen fortfarande va full den tiden och alkolåset sa "EJ OK" så körde jag hela vägen hem.

Kom hem, åkte till lägenheten och då va den FÄRDIG :D men dom hade stängt av min kyl/frys så ALL min mat var möglig, fick kasta ALLT! Matvaror på ett värde mellan 700 - 1000 :- Så jävla bittert. GAH! Men nu har jag städat det mesta, behöver bara flytta in lite grejer i badrummet typ imorrn eller söndag så är de done. Underbart att bo själv, i min egen lägenhet igen, efter 5-6 veckor hos mormor, mamii och diverse andra människor.

Väntar på att Snäckan ska höra av sig för att se om vi ska dra ut nått ikväll. hmm.

Kommer bilder sen från våran fyllefadäs-fest i onsdags ;p

Tjiing

Hey Soul Sister :)!

Nu kommer jag Änis ^^ Klockan 15.02 är jag på Centralen imorgon och jag hoppas du hämtar mig där med välkomstpresent och varma kramar ^^. hihihi.

Så jag åker till Stockholm imorgon, stannar till fredag då. Kommer nog bosätta mig på mami's hotell ^^.
Ska på två arbetsintervjuer också, på jobb som jag faktiskt inte sökt :o Haha Kul att vara eftertraktad ^^.


Nu ska jag packa lite och kolla vad tjejerna ska göra ikväll.


Jag vill vara rödtott igen ;p Haha
Tjiing


 

So thanks for making me a fighter.

Borde gå ner på Polisstationen  nu och fixa passet. Run run run.

Helgen var great :)! Lördag hade jag hur kul som helst, dansade och pratade och dampade, så jädra kul :) Igår blev man bjuden på värsta söndagslyxmiddagen hemma hos petra med massa grillat och glass till efterrätt. Mumma!!

Sthlm på tisdagkväll eller onsdag morgon. Tjiing.

inte så farligt, vi festar som om det vore din begravning.

För hon var bäst, försök & överträffa det, ja
För hon var bäst, försök & överträffa det, ja
För hon var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks
För hon, flyger iväg som ett pappersflygplan!

---------
VÄDRET! Hur underbart som helst? Strosa på stan en sväng, snurra, tog en glass i parken med calle och syster, träffade Rappe och Tim. Gick på bolaget. Åkte till Tjäll och sola lite.


Orkade verkligen inte skriva så mycket ;p

I helgen blir det iaf Fest! Nästa vecka blir det Sthlm och veckan efter blir de Slätta. Mitt liv är grymt skönt just nu :D Living the dream once again.

-------

Det bästa sex jag haft i hela mitt liv
jag nästan jag nästan skäms över att säga det högt
ibland så, skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill

Det kändes nästan överflödigt och använda rösten, okej
Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion
vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop
Som bästa vännen som har tagit det till nästa level
där vi bara hoppades men fick se vad som hände!



----------

dansa med ammunition i blicken
hon kan alla voodotricken
tänk att det finns någon människa där ute
som har den där kvinnan som storasyster
hon är ett original (ja) ingen som vikarierar (nej)
känner mig konstig och svag (ja) tror att hon hypnotiserat (mig)


Fly like you - do it.

Va till Övik idag och hämta Mamii's nya bil. Ford Mondeo, de funkar. Den är bra mycket finare är hennes gamla, men hon har inte riktigt fattat de det ska va Saab ;p! Stog en jäävligt snygg mörkblå Saab 9-3 AeroX på firman som dom precis fått in, Christoffer sa att de inte kostade sååå mycket pengar ;p Borde jag slå till kanske? ^^.

Sen har jag varit med Moa på stan, suttit på hullsta, hämtat Wille på skolan, sedan fikade vi med Calle och Ante. Så blev det ju bolaget också ;p Ska göra lite mat åt William nu sedan börjar göra mig iordning för onsdagsölen. Känner att det blir en bra kväll ikväll :)


Anna ringde förut också, nu ska biljetterna bokas till USA :D NY - The Big Apple 8 Augusti! Fasiiken va nice det kommer bli! Fast jag kommer ju missa sista dagen av Urkult, men det är det värt :D Wiihooo Anna jag är så jädra taggad! Kommer bli så himla kul!

Du behöver aldrig mer vara rädd.

Dagen idag, Helt underbart. Vandrade ner och luncha med Petra på Valvet.  Härligt härligt. Sen lalla jag runt på stan, träffa julan, sprang några ärenden. Sen gick vi ner i parken och åt glass i solen. Träffa Sara :)

Så skrev Snäckan att han ville sola på sitt tack, Så jag och Julan vandrade dit istället och la oss på hans tack och pressa ett tag. Det var HÄRLIGT. Så gick jag på hullsta och satt och surra med Malin och Stoffe ett tag. Åkte på konsum, möte Julan igen, handlade. Gick hem och bakade kladdkaka och åt korvstroganof ;p Så skuttade jag ner till Petra och städe hennes balkong inför Onsdags-ölen imorgon. Vi var SÅ duktiga ;p Tog en roadtrip till Helgum. Sen blev det kladdkaka på balkogen i den otroliga värmen som är ute nu. Sommaren är här och dagarna blir bara bättre och bättre ju mer som går :D


Imorgon blir det tidig morgon, ska till Övik och hämta en bil. Sen hem och göra sig redo för onsdagsölen. Taggad som attans :D



HAHAHA Mickis, du är... Jaaa, du är ;p Kolla klippet hon länkade till mig. Killar ni kanske lär er något ;p HAHAHAHA KUNG!

http://www.redtube.com/15878




och jag vet
jag är hopplöst svår ibland

Men vet ni, jag gillar det ;P!!


All that i can say.

Helgen var, mycket spännande. bjöd på lite av de mesta faktiskt. Var totalt wasted i fredags och lördagen va helt grymt rolig ^^. Har hittat blåmärken över typ hela kroppen! På sidan av magen, på låren, på knäna, ja överallt :p Haha men jag har INGEN aning om hur dom hamnade där ;) haha, att extremsporta i föllan kan nog inte va så bra. haha

Idag fyller min Anna år också. Önskar jag kunde vara där nere med dig snärtan och fira din dag på grönan och någon tokig utgång efter. Men vi sparar det till New York istället ^^. KÖSS PÅ DIG KVENNA


Nu ska jag ner på stan med julan och elin

Cash money heros

Igårkväll spontan övertalade jag Robin (- aka Snäckan) att vildmarksbada med mig :p Så jävla gött i tunnan. Blev väl en timmes badande eller nått sen körde jag hem honom. Drog och träffa brorsan och dom, sen åkte vi hem till Tjäll och drog igång American History X. Kungrullen! En jävla kultfilm.

Idag blev de Appo-jobb till klockan 14. Bolaget 2 gånger om och nu taggar jag för kvällen. Ska till Petra om ett tag, senare ikväll blir de Hörnan i guess. Fina dar fina dar.

I look up to the sky
And now the world is mine
I've known it all my life
I made it, I made it



Awesomeness sötjävel<3

va?

vilken jävla fyllefadäs?


Nej sova, nuuu. Kanske jobb imorrn,men lika glad är jag för de. tjiii.


en jädra fyllefadäs alltså.....
mihi

Didiiii..

Min  vän anton fyllde år igår, så jag köpte lite gifts och for upp dit, sa något liknande med "jag kommer från öster med gåvor till barnet", sen käkade jag middag och kollade på top gear med Fjanton och hans pappa. Efter det gick jag lös på tårtan, oskar fredrik hempa och amanda kom också för att fira fjantons födels ;p  Tack för tårta och diversa samtal.

For tillbaka till stan, Felix och Daniel joinade hemma hos mig, vi korkade upp en flaska vin och D.T:a (deep talk) hela natten typ. Det va roligt ;p haha

Klev upp runt 9 imorse efter att sovit runt 2 timmar för jag tror jag somnade kl 7 imorse. Trött som en jävla gnuuuu!!! Hämtade mamma och körde henne på jobbet. 

Sen tog jag en promenix i det sköna vädret ner på viddan och lämna en film, gick på Trollet och köpte bananer och mjölka. Hann dricka upp ett paket innan jag ens hade gått hem. Dehydrated ? I THINK SOOOO. Så nu måste jag gå och köpa mer mjölk för jag är mer törstig. Vattnet här är så himla äckligt :p

Fick ett så jävla gulligt mejl av min älskade man, min karlakarl, i lördags. Mihihihi du är så jävla söt! Saknar diiiig!


Nu ska jag ut med brorsan en sväng, får se vad det blir, lutar mot fiskning tror jag. Awesome!


Me like it.

Har suttit och kollat på Mc heela kvällen, Anton vart tydligt less på mig. ( Trodde inte killar kunde bli less på att sitta på blocket?? Va hände där? ) Anyway.. hitta ett par jädrigt snygga, ska prata med belle när han kommer hem och kika lite mer. så fick jag lite tips om att kolla upp försäkringar först. Tack då :p

Imorrn blir det jobb på Appo 08.00 - 17.00 Kaatchiing ^^
Sen kanske de blir hörnan for some "middle-week-fun" Haha gillart!





Niice.

Jag gillar socker.

Har hunnit vari ner på Lilla och fikat med An-ton. Eller han fikade, jag drack bara kaffe. Så plockade vi upp jonas och gustaf, nu är vi hos momma och fikar igen. Anton gillar socker? 5ton socker i kaffet typ. SOPA!

Älskar våra diskutioner idag, The topics har varit: Mc-kort, Motorcyklar (Honda KTM/ offroad motard), Tjejer och hur fucked dom är när dom dissar ;p hahaha även att jag håller med i allt de (om tjejer alltså) Hur fult det är med vinge på Octavia, INTE OKEY! Octavian är snygg som den är utan vinge. Så att sätta på en vinge på den, ack nej.

Nu ska jag va social igen, kanske äta en macka?


Call me a sinner.

Tjiing :D

Vilse i allt det svarta.

Jag begär inte kärlek som startar krig eller en skinande riddare på vit häst. jag skiter i sånt, ett par läppar med en ny smak och en fulltankad bil som kan ta oss dit saker överraskar och skaver är allt som behövs. Åh gud jag är så trött på att känna mig som en dålig kopia av mig själv.

Tvåsamhet är ondskan och singelliv det dödar vi bygger murar
Runt våra hjärtan för att hålla det tryggt men jag vill inte vara trygg
Jag vill ju brinna och sånt och minnas hur vacker du är
och varför jag en gång föll så hårt och handlöst för dig


kyss mig ömt och brutalt sover sked håller hårt både morgon och kväll
Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar
Och om dom bara gav oss chansen


Under all den här ytan finns nåt du aldrig kommer få se
För jag tänker gömma det för dig,
det är mitt och blir aldrig ditt
Du gråter, jag gråter inte, det är sånt du gör och sånt jag inte gör
Fem enkla saker blir aldrig fem enkla saker mer
Så kom igen då, med allt du har och lappa ihop mig bäst du kan


Jag har varit så ensam så länge nu
Att jag byggt en skyhög mur runt mitt hjärta
För ingen skulle någonsin få komma in
Men så kom du
Och jag har försökt kämpa emot
Men jag faller in i dig och ditt stora hjärta
Jag borde lärt mig nu att det alltid är det
Lilla som får mig på fall
Ett rufsigt hår, ett skratt som är lite skevt
Åh, snälla bryt mig inte nu
Och jag har försökt kämpa emot
Men jag faller in i dig och ditt stora hjärta



Vad vill du säga när allting är sagt
vad vill du känna när någon tagit din makt
Vem vill du spela när du lagt alla kort
hur vill du leva när tiden går för fort
du vill att jag ska känna
för något som aldrig känts som mitt
men ska jag känna
då ska det finnas tid att känna fritt
Hur ska du veta om ingen lärt dig hur
hur ska du våga chansa
du som aldrig haft nån tur
du vill att jag ska älska
med nån som bara älskar sitt
men ska jag älska
då ska det finnas tid att älska fritt
Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd
du vill att jag ska falla
mot något som du har gjort till ditt
men ska jag falla
då ska det finnas tid att falla fritt





Lasse Lindh och Melissa Horn, underskatta aldrig ordets verkan. I Have bounced back and the life is GOOOD :)
Living the dream.


Nej men till något helt seriöst då istället för låttexter. 4-5-6 juni, då smäller de. Då drar vi till slätta och invaderar
Mangos för Hoffmaestro LIVE igen :D Awesome! Vilken jädra fest det kommer bli :)
Har lovat Thias att laga "Camillas specialare" till middag. Brorsan och Robert är paxade för resan. Finns fortfarande
platser/biljetter för fler så intresseanmälningar ta upp fram till typ.. hm helgen innan kanske?Det kommer bli awesome.
Hoppas på att hinna med en dag i underbara götet också. <3

Mc-kortet är in working process, redan börjat kolla på motorcyklar. Den här sommaren ska bli bättre än förra
aight Anna? Va sa ja nyss? Living the dream hell yeah. Tattoo den 10 juni, förhoppningsvis ytterligare en sittning
augusti kanske?

New York finns fortfarande i planerna, ELIN! Jag VILL hälsa på dig snärtan! I just gotta do it ;)! Haalå, kan inte
missa manhattan med dig och äniis.

Urkult fixat, great!


Det som är deppigt just nu, som tynger mitt hjärta till tusen, är att jag precis nyss kollade på sista avsnittet
av entourage säsong 5, och jag har inte säsong 6 än!!! GAAH i drives me fucking crazyy. Vaa ska ja görra?
Låter mycket bättre när man säger det än när man skriver, wounder why liksom?


All the right friends and all the right places. Yeah we're going!


Uppvaknande :D





RSS 2.0