I am Ironman!

När Annis kom hem så bakade vi scones. Nom nom nom! Så satte vi oss vid teven och åt scones och drack mjölk, mysigt.


Sen har jag nördat 1 timme till nu. Men tänkte jag skulle försöka lägga mig och läsa lite istället så jag kanske somnar innan 01 idag, eftersom jag jobbar imorgon :p



dont be like that, i wasnt picking him over you. I was picking multiple orgasms over movienight.

Så första kneg-dagen gjord på Apoteket i Vällingby. Nya apoteket. Nice. Jag hade fullt upp hela tiden. 10 minuter kvar av dagen "Camilla slutar inte du snart?" WHAT är klockan redan 7. Jaja :p Roligt var det iaf.

Kom en rätt goer lönespec i posten idag. Nice, två lönespecer kvar och dom är nog rätt härliga dom med. Oktober var en slavmånad. Då knegade jag ju järnet.

Kom hem runt 20 ikväll, började nörda dataspel. stängde ner för ca 10 minuter sen. Och då var klockan helt plötsligt halv 3! Hade jag inte tänkt på att jag borde kolla klockan så hade jag fortsatt spela jag lovar! I'm a BIG GEEK, but i love it;p

Nope nu ska jag försöka slagga, boka tvätt-tid imorgon, ringa RA och diskutera min framtid och nörda lite mer dataspel. NICE. Gillar verkligen min livsstil just nu. Awesome!


fast... bara.. en.. liiiiiten.. kortis.. bana till kanske? Jaaaa. jag kan ju börjar på en iaf ^^. mihihih

New countdown.. again. :p

Efter 6 väldigt trevliga och mysiga dagar har min gos åkt igen. Så nu börjar en ny nedräkning på ca 1 månad. Eller 24 dagar för att vara Exakt :p

Stone Sour i torsdags var awesome! Kommer lägga upp nån bild och nån film later yaah! När jag har fått access från dom.

Fick erbjudande om fast jobb på Apoteket i Vällingby igår, skriver kontrakt på fredag. Ännu mer awesome! Gud så skönt :D På tal om Apotek så har jag ordnat så jag får jobba 2 veckor i Sollefteå över jul och nyår så jag kan åka hem till la familia och bli ompysslad lite <3 Lovely.  Och träffa alla mina saknade vänner såklart!


My kom hit igår, blev lite vin, men mest godis pizza glass och chips + 2 filmer. Vi är flötarsson's. HELT RÄTT :p




Nope, nu ska jag åka och jobba, Vällingby, here i come!

Freaky happy.

Käre barn alltså. Mitt pök Anna kommer hem imorgon. Hon har varit bort i 4 dagar, nere på slätta. Men GUD som jag har saknat henne. Den raffiga kvennan som gör mina dagar. raaawr.

Sen på onsdag kommer en goding och jag är HAPPY HAPPY HAPPY. Får läskiga happy utbrott :p Blir lite rädd för mig själv ibland haha. Sju veckor, så nu jädrar ska jag kramas! <3

På torsdag kommer Papii med familia över dagen. Myyyys
Så kommer Harlestedt förbi och ska slagga här och prata fantasy och nörda tvspel. gött mos.

Och sist men inte minst På söndag kommer Mamii <3

MEATBALLS!

Tjooohoo har precis gjort värsting-grymmes-goda köttbullarna, all by my self :D OM NOM NOM NOM!!
Dom smaka great iaf :D


Jack's fine, but the doctor said if the cut was four inches to the left and seven inches deeper, it could have potentially scratched his eye.

Jaha, så kom jag ju på varför jag inte varit på Vårdcentralen och kollat på mina knän en endaste gång sedan dom blev dåliga för 5 år sen. Det är ju pågrund av den där sju-i-helsikes väntetiden. Och det spelar ju faktiskt ingen roll om du har bokat tid eller åker in akut. För det tar tametusan lika lång tid för det. Fick väntar 40 minuter över tiden innan undresökningen ens började. Den tog max 5 minuter. Fick en remiss till röntgen, funderade stark på om jag verkligen orkade vänta eller om jag skulle boka en röntgen tid någon annan dag. Kom fram till att "äsch, de är ju ""bara"" 2 personer före mig i kö, de borde inte ta så lång tid." Joho dra nått gammalt över er, det tog ungefär 1 timme och 45 minuter innan jag kom in, och när dom väl gjorde röntgen så var det klart på ca 7 minuter. AAAAAH jag hatar att sitta på sjukhus och vänta. BLÄ!

Men nu är det gjort och nu får jag bara vänta på att min husläkare ska ringa och säga om vi ska göra en artroskopi direkt eller om en ortoped ska få kolla på det genom titthåls"grejs" eller om jag ska till sjukgymnast. Hmpf. Tror jo på sjukgymnast, men jag tror inte de kommer hjälpa. Jaja vi får se hur det blir. Skulle antagligen höra från läkaren imorgon eller onsdag.


Fick min utväxt färgad idag också, det blev riktigt nice :) Tackar för det Angelica! 

Så for jag in till Kungsholmen och besökte kontoret och bokade in lite nya pass för RA. Blir att jobba på Riksdagen på onsdag, och Länsrätten och Stadshuset nästa vecka. Jag rör mig i fina kretsar vettni ;p Så blev jag också inbokad på Factory imorgon och Globen om två veckor på Julgalan :)! De kan bli riktigt kul tror jag!



Proud Sister <3

Stolt storasyster när man läser sånt här :)


I'll be there in 5 min. If not, read this again.



Blev lite Apoteks -jobb när jag kom tillbaka, roligt som vanligt :) Kommer riktigt bra överens med personalen ute i Enebyberg. Synd att det är så lite folk så dom inte behöver kassa-personal oftare.

Fredag drog jag och My på Café Opera för lite mingel och lanseringen av ett nytt spel från Microsoft, så nu måste jag köpa Xbox också. Hm utgifter på utgifter. Jag hade en fruktansvärt rolig kväll iaf, tack för det min My :)!

Igår när jag kom hem från Appo, plockade jag lite, lagade mat, poppade popcorn och la mig i soffan för lite film-mys. Somnade runt 19 och vaknade klockan 00, gick och la mig i sängen och somnade direkt och vaknade runt 8-9 imorse. Det var SÅ skönt :) Och idag har jag plockat lite mer, diskat och kastat sopor. Imorgon åker dammsugaren fram. Men först lite ärenden inne i stan och sedan vårdcentralen för att kolla min otroligt skadade knän. BLÄÄÄ


Bara 2,8 dagar kvar nu :D <3

And Konstantine is walking down the stairs.

Min underbara Micaela, du har gjort mina dagar <3 Och ni andra också självklart! Sandhra, Dani, Mathias, Pappa och familjen och Farmor<3

Längtar redan tills nästa gång.


Kan ju inte säga att tåg och jag är vänner, är så less på tåg efter alla resor när man va yngre och nu all pendling i stockholm. Men, det är skönt att kunna slå på en film på datorn eller lite bra musik. Så jag säger att jag kan offra mig och åka tåg för när jag väl kommer fram dit jag ska så är det oftast värt den odrägliga väntan på tåget.


Nu ska jag kolla klart på Pride and Prejudice och längta!

Bara 7 dagar kvar nu :)!! I'm a happy-fluffy-crazy-geek girl just nu :D <3



Stealing vibrators from Walmart together was when I realized you'd be my Maid of Honor.


Tog mig genom snöstormen ut till Kvänum idag, körde typ 50-60 km hela vägen. Det var faene mig inte plogat någon stans. Varken på dom största vägarna eller inne i stan! Södra Sverige är kassa på väghållningsarbete. BUHU.
Blev i vilket fall bjuden på värsta supderduper chili con carnen. WOOHO. Så busa jag med Dani <3

Sen gav jag mig ut på vägarna igen till Skara, och inte ens E20 va plogat!! Va fasiken. Hade typ 3 lastbilar i räva som säkerligen blev griniga på att jag körde långsamt, men whatever.

Väl framme i muminhuset så lekte jag Sjörövarfabbe och tog webbacam bilder och kollade på youtube-klipp :p
Mina sötungar.

Så åter igen ut i snöstormen, skulle egentligen plocka upp Thias-boo i Stenstorp, men jag fick vända halvvägs för det var så mycket snö på vägen att jag inte hade tagit mig över berget.  Så det blev stora vägen in till Skövde, 60 km i timmen på 90-väg, några till arga lastbilschafförer men jag kom ju fram levande iaf. Plocka upp Micaela på trängen och Thias på tåg-stationen, eftersom jag sa åt han att ta tåget in istället:p Så for vi till Mangos och åt värsting goda maten. Träffade Nikos och lite mer folk. Så härligt :)

Jag åt Bifteki med metaxa-sås och vitlöksfriterad potatis NOM NOM NOM.

Sen dampa jag och mickis hela vägen till Stenstorp. Och nu sitter jag hemma hos Thias och kollar på serier. Som in the old days. I Miss it! :( <3



Snöstorm, fammo-frukost .

Är så underbart att vakna upp i Dala hos Farmor och frukosten är framdukad och varmchokladen är kokad. Saknat det!

Sitter och kollat på snöstormen ute.


Syns kanske inte så bra att det snöar tok ute, men de gör det iaf!
(I Dala dricker man bara ur Ko-muggar :p )

It's sooo Fluffy i'm gonna die! IT'S SO FLUUUUFFFFYYYY!!!!!

HAHAHA, Så här har jag och Mickis hållt på hela dagen idag ;p So typical us.



It's so fluffy i'm gonna die!!

Mjölktåget, bebisar och en stooor dos galenhetssång.

Tåget ner till slätta tog ca 3 timmar. Jag sov hela resan. Dreglade en liten snutt också, skräll?

Papii hämtade mig vid tåget så åkte vi till Farmor ute i Dala och åt smörgåstårta. Mumma <3

Jag och Farmor har varit i staden och handlat, jag hämtade tvättmedel och massa ost på på mejjan som jag ska ta med mig upp till stockholmo. GREAT! 8kg tvättmedel som är helt gratis. Kommer kunna tvätta mängder!

Så hämtade jag min älsklings Micaela, och åkte ut till favorit Sandhra, bebis Dani och Peter, för lite fika och snicksnack.  Bestämde lunch med Sandhra och Dani imorgon<3

Åkte till Skara/Stenum/Muminhuset-Kråkslottet för att pussa på mina gopojkar Johan och Anders innan dom skulle sova. Terroriserade far min en stund och blev galen på en plötsligt närvarande fågeljävel i vårat kök? (Undelat el nått dylikt som tydligen ska bo där i 6månader?)  Skrek gjorde den i vilket fall.

Puttade in Micaela i bilen igen och hade allsång och knäppa uttryck för oss hela 3 mil tillbaka till Stenstorp. Gick in och kollade på Dansbandsbrudar med henne och Håkan. Och snyltade med mig ett mobilt bredband ut till Dala så jag kan sitta här och surfa mig trött ute på landet.

Dagen har varit mysig.



Jag och Zorro myser i soffan hos Farmor <3 Golden


Västgöta-tösen i några dagar nu :) <3



9 dagar kvar ;)

I woke up with his wallet, but not him. Gold-digging at it's finest.


Birka-kryssningen. Jadu, kvällen började fruktansvärt bra och jag hade en väldigt rolig kväll med mina snygga hytt-brudar My, Madde och Jenna. Plus Sammy. Vi ägde piano-baren. Ställde oss i fönstret och var körsångare/dansare åt killen som spelade. Det var nice, och vi praktiskt taget hällde i oss 2 flaskor skumpa. Men när jag väl lagt migt hände tydligen massa grejer. Och jag är fruktansvärt tacksam över att jag gick och la mig.
Tydligen slagsmål och rejäla fyller och lite annat konstigt och skrämmande. Så jag är glad att jag vet när man ska avrunda en bra kväll.

Skövde imorgon. Underbart. <3
Farmor fyller år också. :)

Jag har fått ett till smeknamn av Annas läskompisar. Po, ni vet Teletubbies Po. Den röda lilla. Fråga mig inte riktigt varför, ja ska ta reda på anledningen. Men alla kallar mig Po nu. Dom tyckte tydligen inte att Cami, Cam och Rose räckte. Men kör bara.



Attention whore!

Har haft ena goer kväll med Penis-Anna och Boobies-Madde. Vi har käkat och kollat på film. Monsters Inc. i sann disney-anda, sen blev det Seven med Morgan Freeman och Brad Pitt. En av dom bättre filmerna.

Så har vi tjockat i oss snickerskakor. Så nu är vi FATTIES!

Så kom Anna's pöjkar från Oslo nyss så nu har vi storfrämmande igen. Fast jag ska va otrevlig och gå och lägga mig, frukost jobb imorrn. Inte pepp att kliva upp kl 05.00! Men de kommer va gött sen när man är på jobbet, då går de fint. Och sen har jag ju hela dan framför mig när jag slutar :)

Mina uppdrag imorgon blir att eventuellt åka till RA och prata med chefen, sen så ska ja no städa läggan. För det ser rent ut sagt FÖRJ*VLIGT ut här ;p haha lata jäklar.



Snow Patrol



Bioooo.

Tänkte jag skulle försöka skrapa ihop lite poäng så jag kan fixa mig en biobiljett nu när de går så bra filmer.
Så gå in här på Gratisbio och bli medlem ni också så kan ni med samla ihop till en biobiljett :)
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=311062




Mina damer och herrar! Lika som bär!



Så här springer min älskade Penis-Anna runt och låter när hon är uttråkad. Oftast bara i underkläder också.
Ungefär 00:38 så börjar det.. HAHA, fast jag tror att de bara är jag och Anna och några till som vet hur likt det är. Det är oslagbart! Hahaha Klockrent.





*PUSS!

She bought a fucking hedgehog. And that's just the tip of the crazy iceberg.

Drog in till Hötorget runt halv 4 och gick på donken med My för att sitta där och snacka lite och äta. Lyxigt ställe att umgås på va? hm, donken, ajja? Enda stället jag har råd med för tillfället ^^.
Sen när hon skulle hämta sin lillebror så gick jag ner till T-centralen och fördrev 45 minuter med att läsa på ca 50 böckers baksidor inne på Pocket-shop. Haha jag måste sett pretty funny ut för hon som satt i kassan. Men jag hittade massor av böcker som jag måste införskaffa mig så det var ju bra.

När dessa maniac minuter va förbi så mötte jag Danne vid tåget, vi satte oss och prata en stund innan hans nästa tåg gick runt 18.30. Jag tiggde åt mig en vatten på Burger King och sen åkte jag hem.

Hemma fanns hagakvinnan och penis-anna, dom nördade sig med datorer och kolla på tv.
Så jag gjorde lite mat och joinade dem.



När vi umgås in The Valley så är vi fruktansvärt sociala med varandra, istället för att prata så skriver vi på skype, kanske dags för en liten förändring?


Juste, hittade en bild på Anna från i fredags, som ger ett fin-fint intyg på att jag ska fortsätta kalla henne
Penis-Anna. Ser ni hur nöjd hon är??





I Could Really Use A Wish Right Now. <3


RSS 2.0