SKÅÅÅL

Nu är middagen intagen! 5 av 5 toasters i real björn gustafsson-style. Vi är inne på GT-glas numbro 2! håret är fixat, ansiktet stylat, naglarna målade och kläder PÅ för en gångs skull ;p

Jag och anna taggar för en riktigt bananas fest ikväll! Peez folket och GOTT NYTT ÅR!


Here i am.

Kan ju tala om att bussresan var grymt dryg. Men de underlättade att ha sällskap och att jag kunde kolla på film på iphonen, me like!  Väntade en lite stund på Anna på T-centralen, hann med bolaget och middag. Nu är vi hemma i hennes lägga och chillar lite. Dricker lite vin och snääckar.

Imorrn ska jag hinna sola, storhandla och göra mig iordning OCH laga nyårsmiddag till mig och änisbanänis. mihihih
Har saknat den här toksnärtan riiiktigt mkt, måste snart flytta hit, så jag får umgås med henne mer. Synd bara att Lillan är enda nere i Skåne, för jag saknar hennes precis lika mycket och de hade ju varit totalt oslagbart om vi 3 hade varit på samma ställe. Mina flickor <3


Näe nu ska jag va social med babyyyyy...

Köss!

Så vare ju...

updatering om hur det gick i helgen på Valvet. Min första helg som bartender i stora baren nere. Det gick super tycker jag! Och dom andra var jätte positiva, så de kändes kul :) Har ju fortfarande lite grejer att jobba in, typ vart allt finns osv, men jag vet att de kommer gå fint.  Fredagen (Juldagen) jobbade jag med Emma, och vi gjorde verkligen en bra team. Jag hade superroligt hela kvällen.  Sen lördagen (Annandagen) jobbade jag med Petra, och de funka precis lika bra. Det är så härliga människor att jobba med på Valvet, jag trivdes superbra direkt.
I lördags när jag och Petra jobba så hade jag hur roligt som helst, vi dansade och skämta och snacka. Det var en kvinna som kom fram till oss och sa att vi var det coolaste/bästa bartenderna i Sollefteås historia och att vi verkligen såg ut som bartenders, haha, precis som tjejerna i Coyote Ugly-filmen sa hon. Och att vi matcha varandra så bra för vi var båda så "rock-aktiga". Hon bara öste ur sig kommentarer, och vi tackade och tog emot och log. Haha de värmde iaf att höra de ^^.

Träffade mycket roliga "hemvändare", sådana som typ bara kommer hem nu över jul och annars bor någon annanstans. 

Nej men sammanfattning: Jag kommer definitivt att jobba kvar och mer på Valvet. I Love it :)! kommer jobba i princip varje helg i baren nu i januari, båda fredag och lördag så come visit me ^^.!

Nu ska jag snart fara till stan för att umgås med Teeser, Julan, Elin och Lillan. Vi ska se på film och äta gotta. Sen när jag kommer hem blir det nog vildmarksbad med Mamii och lite vin.

Imorgon åker jag till Hufvudstadten och röjjer med Äännaaaa <3

Bilder från min shopping.

Lägger ut lite bilder på grejerna jag köpte i Sundsvall igår ^^.

- två linnen, ett svart och ett vitt basic, en gråsvart kjol, allt på Monki
- En grå stickad "magtröja" på Only
- Leggins med dragkedja, sminkservetter,nagelack, lösögonfranser, en ny parfym och body lotion ( Kate Moss), allt från Lindex
- Läderarmband med nitar, pärlarmband i trä, och tre halsband, från SIXX
- En färglad tjocktröja från Bikbok

Så nu har jag shoppat så jag klarar mig ^^. Hade ångest när personalen packade ner grejerna i påsarna redan. Inte över köperna utan just över tanken att jag spenderade pengar ;p haha
Vad tycker ni ?

Pict. from Christmas Eve.




Lite blandade bilder från julafton, mest på det jag fick ;p Haha

- En Sodastreamer! Wehooo
- Örhängen
- 3 presentkort på Ikea!
- Böcker
- Raggsockar och "tossingar", de är dom bruna som ser ut som grytlappar på samma bild som raggsockorna, men när man tar på sig dom så blir dom ursöta, som ni ser på den sista bilden ^^.
- Pengar och lite småtjoffs.
-Töjningskit till örat!


Not so shizzle.

Har beställt resan till Hufvudstadten nu, och de blev ingen trevlig resa kan jag tala om, 7h och 15 min!! Men som tur är så har jag sällskap av Christer så resan kan nog bli väldigt trevlig ändå. Onsdag kl 11.45 åker jag ^^.

Sundsvall idag med Anton och Jonas. Jag shoppade mkt massa, jag ska inte få gå lös, ensam i ett shoppingcenter. Jag går bananas! meen de va bra köp ändå, och några riktiga fynd. Lägger upp bilder imorgon och så, är hemma hos Anton nu så ni får vääänta. Ska även berätta om jobbhelgen imorgon också. SWEET säger jag bara ;p

Neee night night peeps.

Förlåt. -.-'

Har inte updaterat något på ett par dagar, men jag har jobbat VARJE DAG! Förutom julafton då, men då hade jag massa annat för mig. Just nu är så jag så ruskigt äckligt trött att jag bara ska krypa ner i sängen ( kl 8a! :o ) och soooova. Jag skriver om min roliga jobbhelg imorgon ist.

Kan iaf berätta att de var sjukt roligt att jobba i baren ^^.

God Hjul allesammans

Ja de blir ju som så, eftersom de inte är Jul än förens om 40 min ^^.

Massa jobb hare varit i veckan, och massa julklapps inslagning och julstök. Men NU, nu äre färdigt! Och jag har rimmat på alla mina gåvor, som vanligt ^^. Bara jag som gör de. Bah!
Kungsgranen är uppe och revbensspjällen står i ugnen och första skinkmackan är äten. Nu tycker ja allt att julen kan komma. Fast jag har inte rätta feelingen ändå. De är som konstigt iår, vet dock inte varför. Men jag hoppas den inbefinner sig imorgon. De blir grötfrukost med la familia och sen berättar jag imorrn vad som händer.

Nu ska ja dricka upp mitt glas vin och kolla på film sen sova, för jag är helt DÖD!


Gla påsk på er!


De ä ju som om man inte gjorde annat.

Igår jobbade jag på Valvet, stod upp i flaskbaren mest hela kvällen. Blir stora baren nästa gång.  Vet ni hur kul de är att vara nykter och stå i baren sådär och se hur alla vänner blir fullare och fullare, jag hade många goda skrattstunder åt mina vänner igår iaf ^^ Haha iof så hade jag goda skrattstunder åt folk som inte är mina vänner också, men ja ni fattar.

Får se om de blir jobb på Annandagen igen på Valvet. Nu är de ju fullt med jobb på Remsle ett tag nu innan nyår, så de får väl bli dubbelpass isåfall ;p

Har inte så mkt roligt att berätta, har ju bara jobba och sovit i helgen. Bah :P

Jag tror jag håller på att bli förkyld också :/ Inte bra! tung i huvudet och snorig och ont i halsen, och de bara slog till helt plötsligt inatt, för jag var då inte sjuk igår.


Dennis hade tydligen tagit kort på mig igår när jag stod i baren, jag tycker inte att de va en säll bild, ja kunde väl iaf ha fått kolla in i kameran ;p Fick iaf massa kommentarer om hur snygg jag var i håret igår, det gav mig min egoboost den kvällen iaf ^^.


You're an old slut on junk


Idag är de så jävulusiskt kallt att jag funder på att gå i ide. Synd bara att man inte får lön för de. Sjuttsingen.
Hörde även av mamma att mormor inte var så lycklig över vad slutsumman på maten, som hon köpte inför middagen imorgon, slutade på. Och ändå va ja uppe och fråga om de blev dyrt, och då sa hon : nääe jag kollade inte, vet inte. Bah! Får väl hoppas att hon blir nöjd över maten jag ska laga iaf ;p haha

Tänkte ändra namn på dagens höjning och dagens säkning, de lät så himla mesigt!

Dagens It Rock's!
Har spikat Nyår i Sthlm, The Big City, med Äna Banäna. De kommer bli awesome. Vi två tokar i sthlm på nyår kan ju inte bli annat än craaazyyy! <3 haha Synd bara att visa andra personer, som Lillan, Elin och massa fler inte kan va med :(

Dagens Bullshit!
-25 minusgrader och jag blir tilldelad bilen med trasigt värmepaket! INTE okey!
Fasiken va kallt de va när jag hade glömt sätta i motorvärmaren förut. Brrrrr. Fan de blev is på fönstrena INNUTI! De är inte tillåtet. Bah! Men jag lärde min läxa och satte i motorvärmaren resterande av dagen men de hjälpte ju bara typ 10 minuter eftersom fläkten blåste kall-luft och den måste ju va på annars blire imma på rutan som fryser till is.

 Och med den flyten jag har så blev jag även tilldelad den bilen imorgon också! Jag brukar gilla att köra V70:in, men nu när värmepaketet är trasigt så känns morsans superford mycker mer lockande! Plus att den är roligare att köra nu när de är lite halt på vägarna och den är bakhjulsdriven ^^. Så man får leka lite i svängarna.

Dagens härligaste låtar är dumdumdum. Irish Theme

nr 1. The Pogues - Fairytale Of New York
nr 2. The Pogues - Love You 'Till The End
nr 3. Pop Feast - Galway Girl



Kollade på PS. i Love you igår (igen för typ 11miljonte gången) och dom här låtarna är ju störtsköna.

Nä nu ska ja slänga mig i sängen jao! ;p


ES1 julshow.

Jag, Julan, Petro och Linda var uppe på GB idag och kikade in de nya esternas (ES1) julshow. Var spännande, man såg några riktiga talanger som kommer lyckas göra en grym slutshow i 3an. Det ser jag fram emot ^^.

Jag satt kvar på GB ett tag sen och prata med Helene, men så blev det dags att åka till jobbet och samla på sig pizzadoften.  Det har verkligen inte hänt så mkt roligt idag.

Dagen Sänkning!
ÄVEN! Fick reda på av Kapten att dom börjat spela Rise Against - Hero of War på rix fm nu, som en nykomling, eller ah "Ny" musik då. WHAATS UP WITH THAT? Hur sena är inte dom då? Hm. Jag gillar inte att dom börjat spela den på radion nu får då kommer ALLA, precis ALLA småtjejer "åååh har ni hört Hero of war-låten med rise against? Den är sååååå bra" De kommer förstöra hela grejen, eller ja förstöra låten. Den kommer inte vara lika speciel längre. Doh!

Dagens Höjning!
Att jag fått ganska mkt jobb nu framöver så jag kommer SÄKERLIGEN, hoppas, tror, att jag kommer ha råd med både Sälen OCH biljett till Sonisphere! Woho!!


Här är Cami top 10 denna vecka, jag orkar inte kommentera alla så som ajg gjort så hedanefter kommenterar jag dom bara om de är något specielt jag har att säga ^^. :

nr 10/ Avenged Sevenfold - A Little Piece Of Heaven 
nr 9 / Rainbow - Since You Been Gone / Kärlek <3
nr 8 / Marilyn Manson - The Beautiful People/ Länge sen jag lyssna på honom, han är riktigt bra.
nr 7 / CKY - 96 Quite Bitter Beings 
nr 6 / System Of Down - Violent Pornography / SOD, can't help loving them.
nr 5 / Nomy - You Better Die Young / Har varit med förut, men jag gillar't!
nr 4 /Renegade Five - Shadows/ De har kommit riktigt bra skivor/låtar av svenska rock/metal- band nu och detta är ett av de bästa
nr 3 / Marilyn Manson - Rock is Dead 
nr 2 / Alter Bridge - Down To My Last
 
*tumvivel*
 
nr 1/ Queens Of The Stone Age - No One Knows / Jag har ingen bra förklaring till varför den hamna först, men, just den här veckan har jag lyssnat på den mest för soundet är nice och dom är faktiskt riktigt bra. Så första plats till dem. :p
 
Spotyfi-länk --> Cami top 10  Cami top 10

Mys i vintermörkret.

När min kära vän Anton ringde imorse och ville att jag skulle fika med honom, insåg jag snabbt att jag var utan bil. Och de är ju typ helt omöjligt att ta sig de 6km till stan utan bil om man bor där min kära mor och platsis valt att bosätta sig, de går ju typ bergis 5 bussar om dan på skitknepiga tider. Men efter en timmes letande av skjuts så kom Anna och Anton och hämtade mig i lill-Tjäll. Tack så väldigt mkt :) Vi strosa runt och kika julklappar, mycket roande inköp som Anton gjorde ;p Vi kikade in på den nyöppnade tattoostudion också, fast vi kollade bara piercingar, så jag måste nog nästan gå dit och bläddra lite i hans alster också och se om han är nå good. På tal om piercingar så har jag fått igenom hela töjspiralen nu, började ju lätt med 2mm (kommer bli större sen) och nu är det bara att vänta någon dag innan jag sätter i tunneln!! Greeeaaat! Anyhow sen övergav Anna oss och vi placerade våra arslen på varsin stol inne på Lilla och fikade. Matte och Hempa joinade oss efter ett tag, och det droppade bara till mer folk undertiden, så efter ytterligare en stund ärade Benji, Petro och Jules oss med sitt härliga sällskap. 
 
Runt 3 slog jag sällskap med Jules upp till brorsan och chilla lite där innan jag åkte till ishallen och vänta på att grabbarnas träning skulle sluta. Hem och hämta bil och åkte sedan och plocka upp Jules igen. Vi åkteb till Momma och lämna en inköpslista inför min och hennes middag på fredag, när jag ska leka Gordon Ramsey igen.
Vi tog superrace-forden ner till Elin och fikade lite bullar och te medans vi skvallra lite om allt som händer i den här stan. var supermysigt med tända ljus ^^.

Köpte med mig en påse ostkrokar och cöla och lånade med filmer från brorsan. Så jag tänkte jag skulle krypa ner och kolla på Transformers 1&2. LÄTT två av tidernas BÄSTA filmer! ÄVEN! att dom ska göra en 3a :o Det är sant! googla om ni inte tror mig ^^. 1 Juli 2011 har den premiär. LOVELY

Näe Peez peeps


Hur i hela hellskotta är det möjligt?!

Hej mitt namn är Cami och jag skulle bra gärna vilja veta hur det ens är möjligt att jag har totalmissat att Mötley och Maiden och massa andra grymma band ska spela på Sonisphere!? Jag måste ju bott under en gammal mossig stenjävel inne i den djupaste, mörkaste skogen långt i från civilisationen! Jag vaknade imorse av att jag fick sms av Christer där det stod "Beställ biljetter till mötley crüe och sonisphere nu tycker jag! ;)" Jag kom direkt ur min halvkoma och flög upp ur sängen med sån fart att jag fastnade med foten i täcket och föll som en huggen fura rakt ner i golvet med näsan först, men upp lika snabbt igen och sprang ner till datorn, som min mor ockuperat(eftersom hon spenderar nästan all sin lediga tid vid farmville på fejjan^^.) Stod och trampade som på het glöd och bara skrek "TA UPP EN NY SIDA, TA UPP EN NY SIDA NU NU NU!!" Jag var helt rabbiat. Kikade priser och mängden på biljetterna men kom då på att jag inte riktigt har råd just nu. DARN! Måste ta på mig iaf 2 extra dagar nästa vecka på jobbet så jag kan köpa en biljett. Christer och Matte ska ju dit och har redan biljetter så sällskap behöver jag ju inte vara orolig över. Jag kan bara inte missa de, de finns inte.
 
Har bakat pepparkakor med pojkarna idag också, de va riktigt roligt faktiskt, bortsätt från att min mor har bergis världens TRÅKIGASTE pepparkaksformar. Så kreativ som jag är tog jag fram en liten kniv istället och skar ut mina figuer. Gjorde en gubbe som de såg ut som om någon tagit en tugga av hans huvud och ena ben. Så när dom var färdiggräddade  och jag skulle hä på kristyr brister William ut :" MÄÄH! VEM har tagit en tugga av den här pepparkakan och sen lagt TILLBAKA den??" Där fick jag mig ett gott skratt. Tokunge.
 
Har även varit på posten och hämtat ut mitt töjkitt till örat, så sitter här med olivoljsluktande öra och masserar snibben, detta kommer bli braaa^^.
 
Näe nu ska jag koncentrera mig enbart på RAW - comedyclub
Peeeez peeps

Soccer-mom

Ja jag har really reallyyyy gått och blivit en typisk "soccer-mom", fast syster då, om ni fattar vad jag menar. Imorse klev jag upp kl 7 (!) helt ooootroligt, bara för att följa med pojkarna på handbollscup och sitta där i en kalla gympasal och frysa hela dag. Men de var de värt, bara för att få se hur stolta dom var när dom gjorde mål ^^. Mina bröder är suuuperduktiga! Jag har bestämt att dom ska bli värsta hockeyproffsen och mamii kom med den geniala idén att dom skulle spela för Tampa Bay i Miami så vi kan på varmt på deras bekostnad, de är mitt livsmål från och med nu, borde kanske ha en backup plan, eller vad säger ni?

Fredagen i Sundsvall var great, hade supertrevligt med Teeser,Emma,Emilie och Carro, och självklart Viktor som va med på några hörn :) Vi drack vin, käka pizza, åt snacks, kolla idol och skvallra, var så sjukt bakis i lördags att jag bara ville gå och självdö. Bläääh. Det kunde jag gärna skippat, de gör vi nästa gång, TACK på förhand!

Fick hoppa in och jobba idag också, eftersom min syster tydligen inte vet vad ett löfte är till för.  C. nu vet du att de är till för att HÅLLAS! Bah!

Imorgon ska jag försöka, kanske möjligtvis, om jag hinner, att lösa strulet med försäkringsbolagt så jag slipper stå och betala för min ganska tilltryckta,mosade,krossade, helt enkelt krockade bil. Har ju betalat deen i 5 månader snart för att försäkringasbolaget vill inte ge mig dom pengarna den egentligen är värd. Dom kan ju typ köra upp något väldigt taggit och obekvämt där solen inte lyser. Och då är jag snäll!

Har tagit på mig massa jobb nu också, man kanske ska ha råd att betala räkningarna den här månaden också, jag har ju blivit lite halvlat av att inte haft mitt fasta jobb att gå till på Mango's. Men nu börjar de hända grejer igen! Mohaha njut av att umgås med mig så mkt ni kan nu denna vecka för sen kommer jag inte ha något liv längre för då kommer jag jobba 24/7 7 dagar i veckan, på typ 10 tusen olika ställen! (Det känns som så många även fast de kanske är 4 som max!)

Nej ni alla människobarn, nu ska jag krypa till kojs för att eventuellt försöka släpa mig, eller kanske rulla ur sängen för omväxlingens skull imorgon. Peeeeez peeps!



Be my Muse.

Har haft så fruktansvärt mkt att göra med diverse hockey/handbolls/innebandy träningar/matcher som jag har fare till och från och emellan med brorsorna så jag har inte haft tid att skriva något sedan i torsdags? Eller var det kanske fredags? Vi tar en liten resumé.

Fredag: Jobbade från 11 - 20. Flöt på bra, det var trevligt att jobba med Jennifer. Åkte hem och käka en pizza, som for the record var awesome!, och kika lite på idol med Mamii och barna. Pallra mig därefter hem till Jens för pokerkväll med honom, brorsan och Molund och en öl. Mycket trevligt, spelade skiten ur brorsan och molund, och de blev allt en jädra match mellan mig och jens där ett tag innan han grundlura mig på allt! Haha. Roligt var det i vilket fall.

Lördag: Satt i ishallen hela förmiddagen med Pontus och kollade på Wille's cup. Dom sopade mattan med kramfors båda lag. Wille gjorde 12 mål sammanlagt, mina bröder är så ruskigt grymma på sport ^^. Klockan 5 for jag till Teeser och började göra mig iordning och runt 7 var vi på plats hemma hos Carro för förfest. Vi spelade Våghals 2, så galet rolig kväll blev det. Bortsätt från att brorsan typ tömde mitt bankkonto på pengar, Doh! Appelbergs hamnade vi på när vi väl drog ut, fick se alla fina personer som gått modevisningen, tjusiga var ni allt. Halv 3 gick jag och Anton och käka nattamat och sen fick jag skjuts hem av Markus, efter att jag trodde att jag hade supe bort Belles lägenhetsnyckel. (Fast de visade sig att jag hade glömt den hos momma -.-'!)

Söndag: Blev liggandes i sängen till 1, fast inte ett dugg bakis! Chockerande eftersom jag drog i mig två vinflarrer själv (!) på bara förferren, och de blev på drinkar (6or) på appelbergs, och tydligen snylta jag massa cider av anton också. Så jag var helt stum över att jag inte ens hade ont i huvudet, en varningsklocka kanske? Haha. Åkte iaf till ishallen för Pontus hockeycup. Dom vann också hela cupen! Sen blev det 2 timmar i gympa hallen på Valla för innebandy matcher.

Måndag: Tog morsans superford till Nosefield och umgicks med Anton heeela dagen lång. Hjälpte honom att plugga, kolla på Top Gear, och filmen Up! och 2 avsnitt av Supernatural, och vet ni, efter många om och nej nej nej!!! så börjar jag faktiskt gilla den seriern! Tog ett tag för mig att inse det, men nu blir det bara till att fixa alla säsonger så jag kan kolla ikapp mig ^^. Hahaha!

Tisdag: Fika på Lilla, först med Anton och Jonas, sen med bara Jonas, efter det med Jules och Elin. Och sen vandra jag och elin hem till henne och har suttit där tills nu. Nu är jag hemma och tänkte slänga mig framför tven och bara slappa lite.  Imorgon och torsdag blir det jobba. Hoppas på att jag får lite på lördag också i baren ^^.!

Chillit peez

Dagen låt: Guns n' Roses - Welcome to the jungel <3

Ett jädra rännande och ett jädra väntande

Idag klev jag upp med tuppen! kl 06.45 var jag uppe och gjorde frukost åt mina små "ankbarn" och skickade ut dem till skoltaxin, hann med att göra en läsläxa också med william som mamma hade glömt. Sen somnade jag framför tv en sväng men det blev bara att kliva upp igen och göra sig iordning för lättlunch med Julan på stan. Mycket trevlig sammanstrålning.Fast först var vi och köpte lunch till Belle och for med den till backen. Efter så körde jag henne till salongen och jag själv åkte upp på skolan med fika och träffa Helene och hjälpte henne lite med hennes klass, vi bestämde att jag ska komma upp oftare haha. En snabbkaffe med Anton efter de, och sen hämtade jag barna på fritids och åkte till City och käkade. Vi satt där en timme och skrattade och hade oss, mysigt med småsyskon ^^. Klockan kvart i 5 åkte vi upp på skolan igen, GB alltså, för pojkarnas handbollsträning, mycket trevlig att kolla på, haha tränarna är klockrena. Sen kom vi hem och åt lite chips och kolla på MoDo - DIF, 2-2, hm bättre kan ni MoDo! 

Nu ska jag nog ta och lägga mig med Camilla Läckbergs Isprinsessan, imorgon blir det jobb 11 -20. Tjing Tjing      

Cause im fighting.

Well, började med jag och mamii drog till kramfors för att köpa nya vinterkläder åt barna. Hon mutade mig med Sylos, så vem kan säga nej till de, även om klockan bara va 10 :o? Väl tillbaka i stan fick jag springa in till StjärnaFyrkant *# för att ladda min phone, glömde laddaren i s-vall tydligen. Skräll mig va? Den där laddaren har snart varit på mer äventyr än mig. Doh.  Anyhow, mötte upp Maria och Micke för en trogen fika på Lilla. Lea ärade oss med ett joinande sista halvtimmen. Good catching up-tid. Kastade mig i bilen runt halv 3 för att ta en tripp till Nosefield och hjälpa min kära vän An-ton att plugga Naturkunskap, pga av prov imorgon. (update: Som han senare fick ett sms om att de var inställt, turungen) Lyckades i vilket fall som helst ganska bra med att få honom att plugga den här gången. Bra jobbat Camii! High Five på den. Tackar. Helén bjöd på ruskigt läcker köttfärslimpa, mumma säger jag bara. Packade in Anton i bilen och tog med honom till stan, efter en snabb visit hos Hampus för tillbaka lämning/lån av tvspel. Vart ju ÄVEN tvunget till att skjutsa Hampus ner till gymet som ligger 150m från hans hus, höjden av lathet kanske?

Plockade upp diverse barn på träning/hos kompisar, och dumpade Anton hos jonas, racerfart bort till apoteket för att plocka upp derest motti som slutade jobbet. Kasta av la familia hemma och sedan tillbaka och hämta A och J, för inköp av väldigt behövliga godsaker inför spelandet av modern warfare 2. Sjukt grymt spel, ville dock inte spela så mycket inför A och J då jag anser att jag måste öva i min ensamhet innan jag ger mig på att utmana dem på sådana spel, haha. Men grymt spel i vilket fall som helst, LÄTT 5 av 5 toasters.

Nu är jag home again och ska krypa ner i min "vattensäng", slå på mitt värme-element för extra mysig känsla och läsa sista sidorna i Camilla Läckbergs Fyrvaktaren. Imorgon blir det en obehagligt tidig morgon för jag ska leka ankmamma.

Peeez folket!

We Don't Celebrate Sundays

Draa åt hellskotta vilket irriterande väder de var när jag åkte ner till Sundsvall igår! Först hade det snöa här på dan, men när jag åkte så började det regna, men de var fortfarande typ -1 så de frös ju på direkt och blev underkylt. Roligt underlag att köra på, hmpf, sen när jag kom till Graninge börja de snö som bara den. Snöstorm typ, såg knaptp en meter framför bilen. Inte nog med dessa väderomslag så blev de snöblandat regn efter Viksjö och slask utan dess like. Som tur övergick det i bara regn och bar mark utan halka precis när jag körde ut på E4an. Men drygt som tusan var det. Kom iaf helskinnad hem till Teeser och Viktor, jag ställde mig och gjorde Kantarell och Västerbottenost toast. Mumma. Sen satt vi och kika på tv ocdh skvallra och drack 2½ flaska rödvin resten av kvällen ^^.

Imorse drog vi oss iväg till Birsta för någa inköp, blev dock inga julklappar denna gången. Men jag köpte en jätteläcker top till mig själv. Haha, egot vettni.

Nu ska jag börja fundera på mat, och kanske kika vart min kära mor är och se om dom kanske ska äta? Hm

Tjaaaooo
-Cami

Dagen mest lyssnade:
Hardcore Superstars - We don't celebrate sundays
Sparzanza - Before my blackened eyes
Crucified Barbara - Sex Action
Papa Roach - Forever
The Baseballs - Love in this club
(haha var tvungen att ta med den, den är ju störtskön^^)


RSS 2.0