ES1 julshow.

Jag, Julan, Petro och Linda var uppe på GB idag och kikade in de nya esternas (ES1) julshow. Var spännande, man såg några riktiga talanger som kommer lyckas göra en grym slutshow i 3an. Det ser jag fram emot ^^.

Jag satt kvar på GB ett tag sen och prata med Helene, men så blev det dags att åka till jobbet och samla på sig pizzadoften.  Det har verkligen inte hänt så mkt roligt idag.

Dagen Sänkning!
ÄVEN! Fick reda på av Kapten att dom börjat spela Rise Against - Hero of War på rix fm nu, som en nykomling, eller ah "Ny" musik då. WHAATS UP WITH THAT? Hur sena är inte dom då? Hm. Jag gillar inte att dom börjat spela den på radion nu får då kommer ALLA, precis ALLA småtjejer "åååh har ni hört Hero of war-låten med rise against? Den är sååååå bra" De kommer förstöra hela grejen, eller ja förstöra låten. Den kommer inte vara lika speciel längre. Doh!

Dagens Höjning!
Att jag fått ganska mkt jobb nu framöver så jag kommer SÄKERLIGEN, hoppas, tror, att jag kommer ha råd med både Sälen OCH biljett till Sonisphere! Woho!!


Här är Cami top 10 denna vecka, jag orkar inte kommentera alla så som ajg gjort så hedanefter kommenterar jag dom bara om de är något specielt jag har att säga ^^. :

nr 10/ Avenged Sevenfold - A Little Piece Of Heaven 
nr 9 / Rainbow - Since You Been Gone / Kärlek <3
nr 8 / Marilyn Manson - The Beautiful People/ Länge sen jag lyssna på honom, han är riktigt bra.
nr 7 / CKY - 96 Quite Bitter Beings 
nr 6 / System Of Down - Violent Pornography / SOD, can't help loving them.
nr 5 / Nomy - You Better Die Young / Har varit med förut, men jag gillar't!
nr 4 /Renegade Five - Shadows/ De har kommit riktigt bra skivor/låtar av svenska rock/metal- band nu och detta är ett av de bästa
nr 3 / Marilyn Manson - Rock is Dead 
nr 2 / Alter Bridge - Down To My Last
 
*tumvivel*
 
nr 1/ Queens Of The Stone Age - No One Knows / Jag har ingen bra förklaring till varför den hamna först, men, just den här veckan har jag lyssnat på den mest för soundet är nice och dom är faktiskt riktigt bra. Så första plats till dem. :p
 
Spotyfi-länk --> Cami top 10  Cami top 10

Kommentarer
Postat av: ana banana

wtf! du har ju börjat skriva här nu. hur efter är jag?

2009-12-17 @ 13:51:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0