Drygjävel.

Här har man suttit och skrivit ett nytt blogginlägg och kollat på tv och diverse annat, inte kollat Facebook alls de senaste 20 minuterna. Så hä man upp facebooksidan, Jag tänker ungefär såhär när jag ser att jag har nya notifications "Oj 36 nya notifications, va fan vem har gått lös på någon annans status egentligen?" Så ser jag att alla är från Kapten, och att han har "gillat" min status, 36 ggr och alla är olika statusar, givetvis för man kan ju bara gilla en status en gång. Då tänker man lite såhär "Va fan de måste ha blivit nått laggfel på fejjan" Så jag skriver till Kapten:




Och då fortsätter konversationen såhär :

{Wiking} säger:

 

jag som trode det var 40 men jag missade väl några då ^^

 

;D

Camii | Transforming | säger:

 

??

{Wiking} säger:

 

hahahahahahahaha

 

det var inget lagg ^^

Camii | Transforming | säger:

 

Har du tråkigt eller ;P?

{Wiking} säger:

 

hehe,näääää .. jag ville vara lite jobbig bara ^^




Hur dryg får man va? Då märker man att han har alldeles för mycket fritid! JÄVLA SOPA ^^.


Kan ju tala om att listan fortsätter lååångt låååångt ner på min facebook.
-.-' GAH.


Trippeldejt med tjejerna

Har nyss haft en trippel dejt med Anis och Lillan(Carro) på Skype. Åååh så mysigt de va att prata med båda samtidigt igen. Vi måste ses snart tjejer, saknar er som en dåre! Men Vi får se om vi hinner under påsk, annrs blir det i Maj i Lund ;p (förhoppningsvis) HOPE SO!

Haha klockrenaste kommentaren från Lillan när hon skulle lägga på
L - "Nej nu ska jag prata med Viktor så vi hörs tjejer"
C & A - "Hej dåååååå"
L - "Men hur lägger jag på nu då?!"
C & A- " Hahaha prova tryck på den stora röda knappen mitt på rutan där det står Avsluta Samtal? hahaha"
L - "Haha oj, juste så gör man"

Lillan du är så söt! ♥♥

Var ju och kikade på pojkarnas bandy matcher på Valla förut, dom var så ruskigt duktiga och dom hade så många skott på mål, men dom förlorade båda matcherna. Men dom spelade jättebra allihopa!
Tinen och Markus va här en sväng efter att jag varit på Valla och åt lite kräftstjärtssallad med mig. Det var en trevligt besök fast dom är grymt jobbiga för att dom ska påpeka saker om varandra hela tiden ;p

Här har ni receptet på min kräftstjärtssallad, den är lovely!

Camis kräftstjärtssallad     2pers.
1 förpackning Kräftstjärtar (antingen frysta eller i lake, personligen gillar jag dom i lake)
Ett litet isbergssalladshuvud (eller ett halvt stort)
En halv gurka (Tomater också om ni gillar de men det gillar inte ja ;p)
Saltade Caschew-nötter (ta så mycket som ni vill ha, jag har massor)
1 hackad rödlök
Blanda allt i en skål och strö över lite flingsalt och servera med en god sås/röra, jag brukar ha aioli el fetaoströra :)

Sen går det ju att ha mer saker i, ibland har jag riven ost och så brukar jag ha mozzarella och ruccolasallad också, men dom här grejerna jag skrev upp är grunden, sen får man ju fylla på med grejer som man själv gillar ;p


Nej nu ska jag snart lägga mig, upp tidigt imorgon, mycket som ska hinnas med. Klippning klockan 10, sen ska jag hämta bilen från mamma, och tvätta och fika/plugga med Anton, och hämta pojkarna och va lite barnvakt.




Stora drag

Yes, min helg har varit riktigt bra. Jobbat massar, igår blev det 17h totalt på både Appo och Valvet. Trött som en schleten gres va jag inatt när jag kom hem, slockna dirr! Men den ar varit rolig, Teeser är hemma och jag har hunnit träffa henne. Fick även umgås med älskade Jules. Men det får jag ju imorgon också ^^ Wiiie jag längtar som gaaalet tills imorgon. Maria och Angelica va/är hemma så dom har jag träffat en stund också. Många som va hemma i helgen helt enkelt.

Ems och jag i stora baren igår, gick fruktansvärt bra eftersom de var över 300 inlösta. Jag var som väldigt trött så jag ber om ursäkt om jag va lite tvär ibland folks! Men drinkarna var goda har jag hört ^^. Fick värsta berömet igår om att min Appletini var den godaste som gjorts i Sollefteå iaf, för personerna i fråga hade beställt den av de flesta bartenders här i stan, men min va BÄST! Haha SUCK IT FOLKS! Det var en rejäl egoboost. Sen blev det två nya drinkar igår, den ena fick jag döpa efter killen som fick den först.


Dalhberg (tror han stavar så?)
-Smirnoff Blueberry vodka
-Sourz Redberry
-Sourz Blackcurrant
-Sprite
-Limemix

Sen blev det en till med  den nya likören som jag har beställt, den är jävligt fräsh av sig
kanske inte en sånhär drink man dricker många av men jävligt god och fräsh. Dom som fick den gillade det iaf^^.

"No name"
-Canton Ginger likör
-Sour mix
-Soda
-Granatäpplejucie 

Om man vill ha den lite sötare så byter man ut Soda mot Sprite :)! Men den har inget namn än så har ni nått bra förslag så skriv det :)

Nu ska jag gå och handla lite och sedan ska jag ligga i min säng resten av dagen och bara slappa och se på film. Niice^^

Kort,kort, koooooort ?

Japp på måndag blir det av, Egentligen vill jag göra de nu nu nu för att jag inte ska tappa modet. Men Julan får puscha mig ;p

Mörkt med rött/lila.

Här kommer lite insperation.
Vad tycker ni ?












Jag gillar dom två sista mest, dom överesta är mest för korthetens skull.
Men jag är mest sugen på nått liknande som den sista bilden fast med den näst sista bildens färg och svart^^.

What ya all think ? Tell me!


...

men det finns ändå goda möjligheter att sjukdomen kan bromsas upp med hjälp av olika behandlingar...

så hur gör man?

Hur tacklar man ett besked om att någon i ens närhet är sjuk? riktigt sjuk, cancer/tumör. Hur orolig bör man vara. Man blir ju chockad, det är ett som är säkert.


Först var det nästan inget, sen var de överallt.

Jaa, min lediga "halvvecka" den försvann. Det blev jobb på valvet idag, sen är det på Apoteket imorgon och torsdag och fredag och lördag, plus Valvet fredag och lördag kväll. Egentligen skulle jag vara ledig Mån,Tis,Ons, och Fre förmiddag. Men jag gnäller inte, mer pengar i kassan, katchiiiing.

Blev lite yr i bollen efter för mycket parfym sniffande hemma hos Mamii igår. Jag fick ju uppgift att hitta nå goda parfymer åt folk som inte va där också, så jag hoppas att allt inte snurrade till min hjärna och luktsinne alltför mycket utan att jag lyckades välja några goda dofter. Blev två parfymer åt mig själv iaf ^^.

Efter mitt "kluddande" i Antons häfte igår så fick jag världens "rit-sug" Så nu ligger det papper över hela mitt golv i lägenheten med olika skisser och målningar.. Ska försöka hinna knäppa några kort som jag kan visa. Måste i vilket fall som helst upp till skolan och låna lite grejer för mitt egna förråd hade sjunkit drastiskt. Undrar hur?
Men här ska de ritas och målas iaf! Jag har fått världens insperations-kick också så de bara svischar förbi bilder i huvudet på mig som måste ut på papper.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Scrubs S09. Upp tidigt imorgon. Tjiing

Tog en bild på den första teckningen i camen, de gjorde inte bilden rätta, men ni ser ju iaf att jag har kommit igång ;p Just den här har jag försökt efterlika en annan tjejs teckningar som jag såg på nätet.

Softisch day with geek nr #1

Runt.. kanske 1 ? ( kollade inte alls klockan, jag bara antar, efter hur det såg ut ute hur mkt klockan va) så åkte jag och anton ner på stan för att fika, han skulle plugga och jag skulle hjälpa honom. Visst han läste på inför provet, men jag blev helt uppslukad i att rita. Ritade ett öga som jag blev riktigt nöjd med.. får se om han kanske kan skicka bilden han tog sen så jag kan lägga upp den. Det satt ett riktigt jobbigt sällskap där som va galet högljudda och med jobbiga röster och korkade samtalsämnen, så vi startade ipoden och lyssna på det istället. De var en trevlig dag´, vi avslutade den med att åka på konsum och han köpte den "livsmedelsgrejen" som att egentligen skulle haft med sig när han kom.

För att ni ska fatta det där så ska jag berätta. Eftersom att jag antog att anton skulle va hos mig mycket nu när jag har lägenhet så har jag infört en regel. Och den regeln är att varje gång han kommer hit ska han ha med sig en "matgrej" de kan va allt från en liten cocktailtomat till kött, svamp sås, röror, mjölk osv osv.. Sist hade han med sig sill, eftersom han bestämt sig för att köpa/ha med sig sjukt konstiga saker. Men idag fick jag bestämma. Så jag valde champinjoner. Mycket bra val tycker jag^^. Nu kan jag äta vitvins/vitlöksfrästa champinjoner ikväll ;p awesome!

Nu ska jag snart ner till motti på parfymparty. Skriver mer sen om jag hittade någon extremt sniffvänlig parfym ^^.

Vågat liftaren, vågat!

Gårdagen var supertrevlig, de bärsta folket och en lugn kväll med alkohol och spel. Många skratt och lite halvgalna upptåg, men de är ju inget, värsta barnleken för oss. Mitt kök var ursinnigt mysigt, lampan hade gått sönder så jag körde på ljus. Ljus ljus ljus, tusen stjärnor som glimmar, nä men jag fick en underbart fin inflyttningspresent av min vän An-ton. Överflöd av ljus, stora små tjocka smala rosa blå gula röda. Ja ni fattar nog vinken om utbudet. Men de var ytters charmigt i vilket fall. Tack älskade vän. När hälften åkte hem och dom två crazy männen gick på nästa fest åkte jag ensam ner på Valvet för att kanske försöka spendera en kväll på klubben. Men jag behövde bara se baren så ville jag inget hellre än att jobb. Jag är nog den största workoholicen som finns, eller så är jag bara korkad. take your own pick. Men Emma F gjorde mig sällskap och kvällen artade sig till en mycket trevlig kombination av lite jobb (vimmelfotograf) en god vän, en cider och musik. Folk blev dock lite chockade över att jag inte jobbade, se där se där. När Valvet stängde hade jag lyckats lura två människor. En att skjutsa mig hem och den andra människan, ja att följa mig hem. Jag är en ond människa som lurar med mig folk hem. Men natten och morgonen var underbart mysig.

Jag klev upp idag och gjorde Brunch, tomatsoppa, är ni en förvånade, för det är inte jag. DING DING DING, kockobäng. Trevligt sällskap och god brunch. När sällskapet åkte så bäddade jag ner mig i sängen för att helt isolera mig och säga farväl till mänsklig kontakt resten av dagen. Funderade på att läsa ut SLASH självbiografi, för andra gången. Nog för att jag alltid varit en stor bok geek men de har blivit värre sista två åren. jag menar jag har lästa The Dirt 4 gånger(Mötley Crües självbiografi) ! Och de är inte det värsta. Jag har läst Sagan om Isfolket (En serie på 47 böcker á la 350 sidor/bok) 5 gånger, och snabbaste gången lästa jag ut hela serien på 2 veckor, 47 böcker på 2 veckor!! Men tillbaka till att jag skulle läsa, efter en stund tröttna jag och drog igången film, men blev efter ytterligare en stund så rastlös att jag satt och vagga i sängen, hallå psykiskt störd?  Jag var tvungen att hitta på något innan jag hade spenderat för mycket tid med mig själv. Det funkar inte att gå runt och prata med sig själv och sitta och vagga i sängen. Åkte först till momma, sen hämtade malin och lousie mig för att vi skulle hem till lousie, när jag kommer ner så går en kille framför mig, öppnar dörren till malin bil och sätter sig. Min tanken var "Vem är han? Ah malin kanske ska skjutsa honom någonstans" så jag tar tag i dörren och hindrar honom från att stänga den. Han kollar på mig som om jag är totalt dum i bollen men flyttar över till andra sidan i baksätet, Malin och lousie kollar först på mig och sedan på honom, Han gör samma grejer, kollar på dem, kollar på mig. Sen kläcker han ur sig " Jag har nog hamnat i fel bil" så öppnar han dörren och hoppar ur och stänger dörren. Jag kollar på malin och frågar om dom kände honom, deras svar blir "Nä vi trodde du kände honom och att han va med dig" Hahaha. Årets bästa! Vi skratta så vi storkna. Vilken stjärna! Sen visade det sig att han skulle bli upphämtad av Petra för vi mötte henne när vi åkte ut från parkeringen. Haha det var riktigt roligt. Vilken grrej, alltså, hur ofta händer det egentligen ? Nej det gjorde hela min dag, tack liftaren. Som jag nu iaf vet namnet på.


Nu ska jag nog lägga mig, invänta bättre tider, sova lite och sedan kliva upp lagom till klockan 06.00 och kolla på OS-hockeyn, Hell Yeah!

Men hane då folket!










Picasso släng dig i väggen.

Usch usch usch vad trött jag är. Klev upp halv 7 imorse för jag började jobba på Apoteket kl 8. Dagen gick fort enda tills jag började på Valvet kl 15.30.. Klockan tickade oooliiidligt sakta, jag åt, läste, pillade, städa. Så va klockan 7, så fyllde jag kylarna, städa lite till, så va klockan 8, fortfaranade INGA GÄSTER. ööh? Så jag ritade, typ 10 sidor i mitt block. haha snacka om tidsfördriv.. Plockade iordning för lunchen imorgon och förberrede allt. 10 över 9 var jag på väg hem.. And still no people. Va fan hände? Äh nu är jag hemma och kan varva ner och sedan sova för imorgon blir de 8-18 på Apoteket. ´Sen ska jag äntligen kolla på direktsändning från OS och inge repriser. Hockey'!!! HELL YEAH.

Har fått hem några bra filmer ja ska kika på också.

Fy vilka tråkiga inlägg dom två sista ha varit. Nej nu måste de hända nått roligt snart.


2 days, 2 times.

Japp, Vavlet serving, måndag tisdag. ungefär lika mycket folk båda dagarna ca 15 pers totally. Jag tycker de gick bra, ikväll va petra med sista timmen och lärde sig stängningsrutinerna för hon ska ta min dag imorgon. Vilket betyder är jag är LEDIG! WIHOOO WHOPP WHOPP. Ska få hjälp av broschaaan och skruva ihop sängstommen och skruva upp några hyllor så allt blir fint och iordning tills på Lördag när jag ska ha en liten sammankomst här :)
Sen kanske vi ska åka lite i backen också, får se vad som hinns med.

Nej jag hade faktiskt inte så mycker inspiration till att skriva här idag, vilket tråkigt inlägg det blev.

F U This, nu ska jag kolla på film istället. Transformers 2 <3 One of the best movies ever! Jag vill också ha en egen Autobot, fuskigt att han har och inte jag. BAH! Han är en sopa.  Men Megan Fox är HET HET HET. Specielt i hennes första sen när hon ligger och svankar över en motorcykel *dreeeggel* SNÖGGO!


Tjiing Tjiiing


Alla tofflars dag. Bazinga!

Yes jag överlevde alla hjärtans (tofflars) dag utan att behöva skälla på någon och utan att behöva uppskatta en gåva jag egentligen känner mig ytterst obekväm av att få. Så de blev en lyckad dag :p Jag och Emma körde servering på Valvet, vi hade ganska bra med folk ändå, mycket par, DOH! Men de gick bra för dom va inte sådär överdrivet gulliga med varandra.

Usch jag kanske låter som värsta singel-bitterfittan. Men jag ogillar VERKLIGEN Alla Hjärtans Dag. Varför, varför i hela H**v*te behöver man en dag, då man ska visa sin partner hur mycket man uppskattar varandra genom onödiga gåvor och blommor, (som visst är fina, oftast, men som vissnar lika fort som man packar upp dem ur omslaget) godis och diverse annat småkrafs! Jag menar, om du vill vise din partner hur mycket du uppskattar denne, men ge henne/honom blommor, kort, lappar, en middag, o dyl en helt VANLIG dag istället. Det är ju värsta PR tricket för att lura på folk massa onödigheter under den här dagen. Det är vad jag tycker iaf. HALLÅ vad hände med spontan utemiddag en torsdag kväll med ett glas vin till? Och en gullig lapp på köksbordet på en måndagsmorgon från din älskling. DET är att visa uppskattning, att göra de spontant. BAH på alla tofflars dag säger jag. Men det är ju min åsikt, ni får ju gilla de om ni vill. Men alla blir ju så himla pressade och stressade av att man "måste" köpa el göra något idag. "åååh tror du att han/hon gillar det här? eller ska jag göra något mer? Tänk om h*n inte blir glad, tänk om h*n vill göra något annat?" WHO THE HELL CARES!!!! Inte jag iaf.



För att tala om något mindre upprördande från min sida så ska jag berätta att igår va en riktigt bra kväll på Valvet. Artisterna var bra, det var inge bråk och tjaffs och allt flöt på fint. Många beställde min Solero drink och dom älskade den ^^.! Ooooh EGOBOOST! Hahaha.  Den kommer finnas nästa helg också om de är fler som vill prova den, fast då jobbar ju inte jag, men Emma och Petra kan den också ^^


Nej nu ska jag fira den här dagen med en Cöla, Cheese cruncherz, hela säsong 8 av Scrubs och säsong 3 av Big Bang Theory. FÖR ATT JAG ÄLSKAR DET GODA! ^^. Klatchigt ha?

Pling!


Come on, shake, shake, shake, shake, shake it..

Yes vi laddar om och kör en kväll till med artister på Valvet, ikväll är det Allahjärtanskväll med Denise Lopez ft Lazee @ Club Ayer ( http://clubayer.se/?p=306 ) Jag har taggat mest hela kvällen med massa härlig musik och have some seriously as-shaking going on in my apartment ^^. Hahah klatcha till det lite med engelskan där. Nä men jag tror ikväll blir super!

Har varit "lek-tant" på Pontus födelsedagskalas idag, vi tog skotrarna och körde iväg till Mon och grillade korv och åkte bob/pulka/madrass och diversa andra snö"fordon". Haha roligt var de men de blev rätts så högljutt med 11 8-9 åriga pojkar. Dom gillade inte när jag sa "Kom nu alla mina små kycklingar" Konstigt va?! Sen åt vi glass med maränger och bullar. Mumma ;p


Nej nu ska jag dra mig ner till jobbet!
Tips! Beställ min nya suuuupergoda drink ikväll! Solero heter den ^^. Den är för alla er som längtar efter sommaren i den här vinterkylan. Puss!  

Solero
Monin redberry puré
Sourz Redberry
Peach Tree
Limemix
Sprite

SÅÅÅ GOD!





70's -80's night! Disco Fever

Haha yes ikväll är de 70's and 80's night på Valvet, Boney M står för underhållningen, ni vet "Daddy, daddy coooool" I think it will be pretty darn good. Mycke äldre men de ger ju bättre dricks haha ^^ Ikväll är det jag och Emma i baren för Petra är ledig, men lika glad är jag för de :D Har fixat lite nya drinkrecept som jag nämnde i förra inlägget så beställ mina nya drinkar ikväll folk annars..... ^^.

Så anyhow sitter här hemma och laddar med lite härlig 70-80-tals musik, fast jag laddar med lite mer rocklåtar än discolåtar, haha aldrig riktigt varit min grej det där med disco *ryser*

Nää men ja ska väl ta och dra míg ner på jobbet.. snart.. ska bara.. haha jadu, ta mig orken kanske. ;p Nej nu går jag hej då! '

Haha jag hitta ett jätte roligt program till min kamera där man kan lägga in roliga saker samtidigt som man fotar ;p haha



Kawabonga!

Hell yeah, she is back! Ny dator och internet kirrat i lägenheten! Shiiet så bra allt går nu^^.

Jobbade ikväll på Valvet 15.30 - Hade 2 pers på hela kvällen så 9 när köket stängde låste jag och gick hem efter diverse städning. Jag roade mig med att komma på 4st Alla <3 dag- drinkar till i helgen :) DET mina vänner var rligt. Och dom blev supergoda! Ska dela med mig av dom efter imorgon kväll när jag vet vad dom andra tycker :) Sen fixade jag några drinkar då Dooleys var huvudingridiens också, får de gör vi aldrig några speciella drinkar på, så jag tyckte de var dags nu ;p så imorgon och lördag har vi MASSA nya drinkar (inte bara alla <3 dag och dooleys drinkar, några andra också) att erbjuda folket. Så VÅGA PROVA! ;p Sen roade jag mig med lite hederlig styrketräning, nämligen fylla på kylarna och bära ölbackar och ciderlådor från spritförrådet och fram, de kan jädrar i mig ge träningsvärk i armarna ibland. Fast inte nu tror jag, för de var inte så mycket som jag bar, de mesta var påfyllt. ;p


Och sedan kl halv 10 har jag bara roat mig med att installera min nya dator och kolla så allt funkar osv. LOVE IT! Den är jättefiin ^^.

Nej nu ska jag kolla på lite Big Bang Theory! <3 awesomeness! tjing tjing peeps

Snart kan ni åter ta del av mitt liv!

Japp, en vecka i lägenheten idag. Jag ÄLSKAR DEN. Snart färdig med allt också, ska bara skruva ihop sängstommen typ, det är det jag inte riktigt orkat med än. Men som ni kanske märkt har jag ingen dator, min kraschade ju som sagt i oktober, och sen när jag kom till Norrlandet så har jag suttit vid mamii's dator. Men nu har jag iaf (efter mång och besvärliga upplivningsförsök på min gamla) beställt en ny dator :)! Den komer nu i veckan så snart mina kära vänner, kan jag börja skriva vad som händer igen.

I fredags efter jobbet tänkte jag och emma gå ut och ta en drink eller två, inte mer, på appelbergs. Istället blev det Hörnan, massa cider och 3 tequila shots på en halvtimme och efterfest hemma hos mig med Moa,Emma, Felix, Petrus, Hempa och jag själv. jag mådde INTE okey på lördagen. Mötte upp Petra på stan för en fika på Petter, deras underbara räkmackor, men jag fick i mig ca 4 räkor, sen blev det " kan man få den to go ?" Sen gick jag hem och dog i sängen tills kvällen. Då blev det middag hos Petra innan jobbet, vi gjorde supergodmiddag.
Meen vi mådde som sagt inge bra (hon hade också lyckats supa lite hårt under fredagen) såå vi var grymt sega på jobbet. Men de gick bra. Söndagen kom, det blev tacos/tjej/personal-kväll/halvfest hos Emma med nästan alla tjejerna från valvet. Vin, tacos, nån drink, massa spel, singstar och massa prat och skratt. Hade supertrevlig kväll, vi saknade dock Petra och Linda som inte kunde komma. Men de var definitivt inte sista gången vi gjorde nått sånt här så nästa gång får ni också va med tjejer!

Idag har jag bakat bullar och sockerkakor med mamii så nu ska jag snart hem och njuta av dem i lägenheten :)

Men som sagt håll ut, datorn kommer snart!

förlåååååt! Dålig...

1a4d793c697f1040fbd98e373217e3df.png

Kolla varifrån!

förlåååååt! Dålig dålig updatering av mig, men jag har som sagt flyttat in i min lägenhet i veckan och jag har ingen dator som fungerar. Men förhoppingsvis funkar allt senast till veckan. Stay with mee please! (a) ^^.


This magic moment.

Ja, okey, jag lever! Shiiiet, vilken jobb helg. Och än är det inte slut. Jobbar imorgon, två pass. Första på Apoteket 10 - 15 sen valvet 15.30 - 23.00. Fy jag tror jag har jobbat, hm få se... 16h fredag, 13h lördag och 7h söndag... TRÖTTIS!

Kom hem runt 8, tryckte i mig en grymt god kantarellpaj.. sen har jag packat grejer, imorgon ska min kära bror och platis flytta mina grejer till läggan. Lovelyy ^^. Så imorrn blir första natten. Ska åka och handla imorgon innan jag börjar jobba, lite frukost till tisdag iaf.. sen kan ja ju handla lite mer på tisdag igen.


Igår, var en rätt så annorlunda men riktigt rolig kväll på Valvet i baren ^^. Dead by April spelade, jag köpte en t-shirt och fick autografer, även fast jag inte lyssnar på dom specielt mycket. Dom var grymmes bra live tycker jag. Stod och headbanga i baren och riktigt njöt av musiken faktsikt. Riktigt bra liveframträdande. Och tydligen som gillade dom sollefteås mottagande och valvets mottagande. Dom var supernöjda med kvällen.  Jag och Petra tyckte att det inte kändes som att folk handla så mkt i baren, men sen när vi kolla kassa på antten, så hade vi en SUPERbra kassa. Tack Sollefteå för att ni är så duktiga på att handla i baren ^^. Jag och Petra kan tydligen gå och säga att vi inte är långt ifrån proffsnivå ^^ haha




Tisdag tänkte jag ha en lite vinkväll i läggan. Jag bjuppar på vin och dom inbjudna tar med gott humör och arbetsvilja ^^. Tjejerna ska nämligen hjälpa mig att packa upp flyttkartonger och dylikt ^^,
Vilken elaking jag är ändå ;p Men HALLÅ! Jag bjuppar på vin och mitt otroligt goda humör efter en ledig dag ;)


Nej nu ska jag sova så jag orkar med dagen imorgon! Fasiken vilket tråkigt inlägg de blev, men ni vet att jag lever och ni vet på en ganska tråkig nivå vad som har hänt i helgen iaf. (Ps. i fredags var det 30 plus på valvet och då jäääävlar var det tryck i baren, gubbarna lämnade nummer och kvinnorna var agressiva)




Tjiiiing (Kommer bilder från helgen sen)

RSS 2.0