Skryt då jävla hora.

Sitter och väntar på Idol, så kommer Anna ut ur rummet. "Min cöla är slut, varför tog jag den nu för??" (hon hade inte ens riktig cöla, utan pepsi, vilket smakar röv) Då tar jag nöjt upp min riktiga burk-cöla, tar en stooor klunk och bara njuter "aaaaahhh"  Annas kommentar till det? "Men skryt då jävla hora!" Så sätter hon sig surt på golvet. "Nu fiser jag!"

Hon är bra knäpp min sambo, men hon är allt mitt lilla kex ändå ^^


Igår var det en helkväll på stan, middag som va supergod, och sedan bio. I rymden finns inga känslor, lätt bästa och roligaste filmen jag sett på länge. Helt grym för att vara en svensk film.


Nu sitter anna och turrjuckar på golvet. Tror kvennan behöver sig ett pök snart annars går hon i taket. Frivilliga?
Bara för att göra det ännu mer trovärdigt så kläckte hon precis ur sig "i need a penis in me, snart humpar jag dig, jag springer in mitt i natten och sätter på dig hårt, skiter i om * ligger brevid, han kan få ser på om han vill"


Så springer hon ut i hallen och fiser direkt efter. GALEN KVINNA. Se detta som en varning, ifall ni tänkte besöka Dalgränd i The Valley nått framöver.



I think the neighbors upstairs are trying for more kids. I want to run up there and yell "mazal tov!"

Provjobb - check. Fortsatt jobb där, check! Hur grym är jag? Awesome.

Kom hem, tog en powernap. Gick och handla.

Dagens middag:

Stekt zucchini, stekta champinjoner, stekt rödlök, kräftstjärtar och hemmagjord romäggs-sås. NomNomNom.

Nått glas rödvin, idol och nu blir det TP-spelande.
Imorgon jobbar jag ute i Upplands-Väsby.



Såhär såg jag ut idag när jag jobba frukost, söt rosa skjorta ;)
Anna, här ser jag verkligen ut som din söta husfru ;)

Breaking personal boundaries is my trademark


Så, klev upp runt 6 imorse och gjorde mig iordning för ett jobbpass ute på Aztra-Zenica, satte mig på t-banan och sedan på Pendel ut till Södertälje. När jag hade en station kvar, ringer bossen. "Hej! Har du åkt än?"  Ehm jaaa.. "Vart är du då??" Ja jag är typ i Östertälje.. "Nej nej nej, kliv av och hoppa på pendeln tillbaka till stan! Jag behöver dig ute på Cirkus på Djurgården, du börjar om 40 minuter" öhh de kan bli lite svårt, pendeln tar 30 min, och sedan ska jag ta buss och grejer. "Jaja kom så fort du kan, hej då"

Så de var ju bara att byta pendel, tillbaka till T-centralen. Sprang runt som en yr höna och letade efter bussen som bossen sa att jag skulle ta ut till Djurgården. efter 15 minuter gav jag upp och tog Spårvagnen istället. Så när jag äntligen kom ut till Cirkus så berätta tjejerna där att bussen slutade gå och blev ersatt av spårvagnen för ca 3-4 månader sen. Doh -.-'

Men allt gick super, och de var verkligen jätteroligt att jobba där ute och härligt folk att jobba med. Bra dricks också ^^.

Så kom in stampandes här hemma för en stund sen, soffan hade kommit, UTAN beskrivning om hur man sätter ihop den. F*cking G-R-E-A-T!! Men tydligen kunde man inte sätta ihop den utan att sätta på klädseln först, och den kommer ju inte förens TIDIGAST nästa vecka och senast vecka 40. Hmpf. det blir gölvet ett tag till då.


Nu kommer Annas faster /farbror och kusiner och ska bo hos oss i helgen. Så nu ska vi vara sociala :)!

tjing

Jag kröp in i en av kartongerna från soffan, de var roligt. Men anna ville inte leka med mig :(


Så här såg jag ut på Cirkus idag :p Mihihi


found her sleeping in the closet. woke her up and she said she was camping.



Mrööm Mrööm. Jobbintervju nr 2 idag då, check. Den gick super, jättetrevlig tjej. Blir provjobbning på fredag kl 06.30.

Slingrade iväg till Kungsholmen också, till mitt första jobb, för att lämna förra veckans tidrapporter. Fick mig ena goer biobiljett och lite nya tidsrapporter, en kopp java och lite snicksnack med bossen. Hon tog mit foto med en webkamera. A little bit funny i think. Jag såg ut som något katten släpat in ungefär, så lägg på dåliga pixlar och lite suddig upplösningen på det så voila! Där! Precis där har ni Camilla Sedin, eran servitris. Bah!
Hann ungefär precis stänga dörren här hemma och förbereda sinnet för en powernap, då bossen ringde. 9 jobbpass på allt mellan 6 till 10 timmar inbokade de närmsta 2 veckorna. Katchiiing säger jag och bockar snällt.

Vet ni det är rolia grejer också, Ni kan numera hälsa på eran Riksdagsservitris, för jag ska nämligen servera Riksdagen här framöver. Mohaha, vad sägs om de?  Egentligen är jag jättenervös, kommer sökert lyckas tappa hela fatet i knäet på Fredrik Reinfeldt. Då blir jag nog känd.

Så ska jag vara på Stockholm Open i Kungliga Tennishallen och servera, hajjemen vettni. Då kommer jag jobba åt Operakällarens Catering. Det är inte illa.

Men man kanske ska koncentrera sig på nya provjobbningen först. Ja, det gör jag.
Nu ska vi boka tvätt-tid, de börjar tryta lite i underklädeslådan. Endast 5 par URfula tvätt-undisar kvar. Tur jag inte har manligt sällskap iaf. Nu är det bara anna som får lida när jag vandrar runt i tönt-trosor.


Har dock shorts på mig på bilden, jag hade ingen trosbild för tillfället. STÅ UT FÖR HELVETE!

Som om det inte vore nog.


Här har ni lite att götta er i. Comhems reklamer är dom bästa, heja heja heja Comhem!




It's like God was speaking to me through a penis.

Tur att jag och penis-anna är så öppna med varandra. Och inte så jefla pryda av oss.

En normal måndagsnatt för oss kan tillexempel bestå av att gå igenom diverse förråd av diverse olika innehavande saker som finns i våra påsar och kartonger och andra små gömställen.


VARNING! Barn och släkt, detta är inget för er.






Jag hittade henne sittandes i duschen, hon hade en diskussion med delfinerna på duschdraperi.


I en bra historia är det alltid du som gör något fel, du vet? Det är därför trevliga människor är så jävla tråkiga. Jag menar, de är trevliga, men deras berättelser suger.



Tur att jag kan leka söt iaf.





Nej sova nu peeps. Trött efter för mycket : Would U maybe like some more red wine/ white wine/ beer/ sparkling water/ still water/ Orange jucie, sir/miss/mrs ??? bah


Snask snask snask



Found a cheerleading trophy in my shower this morning. Explain..

Vilken segis söndag, the biggest effort jag har åstakommit var att gå till Svedmyra och handla och sedan gå tillbaka igen. Duktigt! Ja, jag lagade mat också. Skillad kvinna på många plan.


Annas dator hängde sig så hon börja lipa.



Nu ska jag fortsätta den här söndagskvällen i de segas tecken. Beverly Hills 90210 S01 (gamla) here i COME.




Give me a few hours to remember what being sober feels like.


Åh va mysig och skön min hemmakväll va igår! Ensam hemma, bra serier och filmer och de bästa sötsaks-snacks-glass grejerna man kunde ha! :p plus två glas rödvin också då. Maha

När Penis-anna kom hem inatt rev hon typ HELA sitt rum, ni kan ju kolla själv här på hennes blogg, bilderna från hur de såg ut imorse när hon vaknade : http://barombompsh.blogg.se/ HAHAHA Sanslöst ;P mohahahhah Hon var apradar!

Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon, de kändes great. Precis som kellogs frostis. Har också byggt ihop våran nya fotölj, den är bra goer att sitta i. Sitter just nu i den och kollar på en KASS damfotbolls mellan Göteborg och Malmö. Den suger röv, men fotöljen är nice iaf.

Inatt när Anna försökte hitta hem så gick hon ju vilse också så ja fick guida henne över telefon. Hon sa namnen på gatorna hon va på och jag sa vilket håll hon skulle gå ut, de va kul när jag sa fortsätt rakt fram och hon blev arg och börja skrika : "DE GÅR INTE!!! JAG KAN BARA GÅ ÅT HÖGER ELLER VÄNSTER!" ja ja okey lugna dig gå åt höger då, *tystnad i ca 2 min*  nu kan jag gå rakt fram! HAHA sopa! Sen när jag sa att hon snart skulle se rondellen vid, då blev hon hyper och skrek: " JAG HITTAR NU SES SEN HEJ DÅ!" Det tar ungefär 10 minuter att gå den sträckan hem till oss, efter 25 minuter börja jag bli orolig, men efter ytterligare 5 minuter ramlade hon in genom dörren. Vilken sopa :P!

Hoppas hon var äckligt bakis imorse, eller ännu bättre att hon var full när hon gick till jobbet och är äckligt bakis när hon kommer hem så jag får se hon lida lite ;p Och på tal om att lida så ringde det precis en annan liten filur som definitivt var äckligt jefla bakis. mihihih skadeglädje är den bästa glädjen. Han ville veta vilken t-bana han skulle ta hit ut. Så skratta jag åt att han lät så dålig, då blev han typ sur "det är inte ens roligt!" Mihihi joo jag tycker det är askul ;p

Får tvinga i dem båda en återställare när dom kommer hem så dom lever upp lite ;p


Nej nu ska jag kolla om de finns nått annat värdelöst att se på. Kanske göra mig lite föa. Ja! De ska jag göra. Föa.






Why do you keep getting laid in MY dreams?

Anna och jag kidnappade Slarver och hans bil och drog till Barkaby på Ikea och införskaffade oss en Poäng-Fotölj. Nice.  Så sprang vi som dårar till Bolaget vid Globen, eftersom Penis-Anna hade bråttom till en grej med tjejerna i hennes klass. Crazy white girl! Införskaffade pirre på vägen hem och tröck i oss den som om vi inte fått föa på flera månader. Nu ligger jag i sängen och har ett Scrubs-maraton, hela säsong 9, galet. Rödvin, Ben&Jerry's, popcorn och karra. I love Friday's.

Btw, kanske inte är så intressant för en del av er men igår när jag jobba, så jobbade jag med Petronellas dubbelgångar :p Haha de va sjukt roligt :P Dom är galet lika på beteendet och lika stimmiga båda två :p Men störtsköna! Så inget negativt :)! Men de är alltid kul att hitta folks dubbelgångar ^^ Tråkig info kanske :p



När ska mina vänner komma och hälsa på mig :o ?? Miss you guys!



Nej nu ska jag nog nästan knyta mig, funderar på en löprunda imorgon. Tjiing

So I'm probably the first guy in history to tap out of a blowjob

hahaha xD


Jag säger bara fy för tiden jag klev upp igår, 04.00(!!!). Var ute i Väsby runt halv 7. Jobbet gick kanon och de var riktigt roligt. När jag skulle sluta runt 17 så fråga dom om jag kunde jobba kvällspasset också. Sure thing. Fick två biobiljetter och ett 15h arbetspass. Katchiiing. Fast jag var HELT DÖD när jag kom hem, och nu har jag ont i hela kroppen. Anna den jefla fesken lurar med mig på ikea, de betyder att jag måste gå massa idag, dooh -.-'  Jag kommer rulla ur sängen imorrn, crap-a-liciouse. BAH

Nej nu ska jag åla mig in i duschen och sedan dregla på Annas mage. Den luktar säkert smultrontårta. Mihihih



Ja juste! Har en till arbetsintervju på Onsdag nästa vecka. Niice!! :D

she's on the floor slapping my dogs face with slices of pizza

Tänkte ta sovmorgon idag egentligen, men så ringde telefonen vid 9e så de va bara upp och hoppa. Eller ja, jag vaknade men jag låg kvar i sängen och kolla på film till 12 xD haha

Så runt halv 2 åkte jag in till Kungsholmen (lurade med mig Jennie) för att hämta en grej på jobbet. Behövde även ett par jobb skor så vi gick till Hötorget och hittade värsta kapet. 89:- för ett par enkla svarta tygskor. Som freakin' hittat! Eyyyyhoo

Svansade förbi Ica och köpte bacon också! Kan va bra att ha eller hur ? "I GOTTA TELL YOU SOMETHING! BACON IS GOOD FOR ME!!"


Får besök ikväll med S-W-E-E-T ;D!

Framåt, bakåt, kanske åt sidan?

Var på arbetsintervju idag för ett bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang, and i got it! :p Weho, har redan två jobb-pass inbokade denna veckan. Torsdag och Fredag, kommer bli nice att få börja jobba lite nu, känns som jag har haft semester i evigheter. :) Ett bra avtal var de också så jag är nöjd :)

Nu måste jag bara fixa SL för annars kommer de bli dyyrt för mig att åka överallt. Dessa två dagar ska jag ju t.ex. jobba ute i Upplands Väsby och de är både t-bana, pendel och buss så de kommer gå lite pengar.

Jag har fått bort alla flyttkartonger också, och ställt ner överflöd i förrådet, och vi har fått bort allt skäp från möbelkartongerna.  Nu ska vi bara städa lite och så kanske baka :)

Får se om jag följer med Anna på studentPUB ikväll eller om jag får besök :)


WoopWoop!


Big City Bright Lights

Så, nu börjar de bli liiiite ordning här, jag börjar se ljuset i tunneln. Fast de är sjukt mycket flyttkartonger och grejer som jag måste få bort, garderoben är FULL, crap! Men internet fungerar i alla fall. Gött de. Soffan fattas, fast den kommer nästa vecka nån gång, vi kommer klä den i lakan eftersom klädseln var tvungen att special beställas och de skulle ta ett tag, den kommer typ vecka 40 tror jag dom se. Hmpf. Men de kommer bli så fint!! Nu bor jag äntligen med min Penis-Anna :D Wiho.


Försökte skriva in mig på komvux idag för att kunna läsa dom kurser som fattas för behörigheten på receptarie-linjen, men de gick ju tydligen inte för de fanns inga perioder inlagda förutom den som är just nu, och den är ju full. Ännu mer Crap!

Skickade ut typ 5 jobbansökningar idag också, 1 av dem ringde upp efter 1 timme, så imorgon har jag en arbetsintervju på Kungsholmen :)! Nice.


Nej nu ska jag göra mig redo för sängen, upp tidigt imorgon. tjiing.


Woop Woop

Dagen kommer bestå av att packa allt mitt crap i en släpvagn, för imorgon åker vi till stockholm ;P !! Woooop

Shine down on me.

Saker och ting kunde väl flyta på lite bättre just nu kanske.

Kommer bli en bättre snart, se det som en blåare himmel påväg.

Har varit sjukt dålig på att skriva hela sommaren, så mycket som händer och så lite tid. Denna vecka är de packa flyttkartonger och skicka runt massa papper och ringa massa samtal som står på toplistan, sedan att försöka hinna träffa folk. På lördag går nämligen mitt flyttlass ner till Stockholm för där väntar min sambo och karla-karl Penis-Ana som jag numera kallar henne inför denna speciela sammanslagning :d Mohohaha

New York var underbart, alla bilder finns på facebook och jag lägger väl antagligen upp några här också.

Nu ska jag kila ner till snäckan och spela Prince of Persia, awesome!! :D




Btw, You'r pretty special ;) puss




RSS 2.0