Simple kind of women.

Helgen var väldigt trevlig ändå. Jobbade som sagt Fredagen, 11 - 20. Gick bra, men inte samma sak som Mango's. God i miss Mango's. Lördag spenderade jag förmiddagen på stan med Anton och Dennis. Vi fikade och införskaffade oss lite godsaker från Bolage. Jag köpte ett nytt linne och 3 par nya trosor. Niiiice. Runt 5 drog jag, brorsan, robert och molund och käka pizza på Orren. Satt fint. Gjorde mig iordning för kvällen och drog med bror och gänget på förferre hos någon Mattias, tror jag han hette? Grymt snyggt hus iaf. Det blev att kika Modo-matchen så klart. Och vi vann! :P

Sen ringde Elin och jag åkte till henne för att sedan gå vidare till Valvet. Träffa lite roligt folk, min julia t.ex. Och massa annat folk. Jag och elin dansade som bara den och jag fick ett VIP-kort, helt utan anledning. Man har snälla gamla klasskamrater vars föräldrar äger krogen ^^. haha Niice, de kortet kostar egentligen 1000kr. Elin frågade varför inte hon fick något, hon har ju också gått i deras klass, längre än mig till och med. Svaret va : Matte:"Men dom som festar mest får kort först, sen får några till" Elin:" Men va faan Camilla har ju nyss flyttat tillbaka hon har ju inte festat nått alls här på typ 2 år snart" Matte:"Ja men alla vet att Camilla festar hårdast och oftast av er, men Elin ditt kort är vilande, du får ett snart"
HAHAHA, vaa fan?! Han får det att låta som om jag är typ, helg-alkis? Jag kanske skulle ha talat om för honom att innan min avslutningsfest på jobbet förra veckan, så hade jag inte festat sen i typ augusti ^^,? Nääe, lika bra att ha de osagt, men nu har jag ju ett VIPkort iaf ^^ haha

Igår jobbade jag igen, 15 -20. Gick bra det med. Sunka kom hem till mig och vi bada lite vildmarksbad och kollade på film.
Idag drar jag till Sundsvall kl 5 för att umgås lite med Teeser och Viktor, ska bli mysigt. Imorgon drar vi en runda på Birsta för att kika på lite julklappar och dyl.

Peez folket!

Elin, Jag, Jules och brorsan i lördags ^^

Då börjar vi igen.

Jobb blir det idag, efter nästan en veckas ledighet. De känns skönt, börjar bli lite halvless på att bara gå och inte göra något. Men bara jobb idag, för imorgon är det ferre, och på söndag ska jag inte röra mig från soffan ^^.

Ååh jag saknar mina mongos på Mango's också, de har känts så konstigt att inte gå in dit kl 3 varje dag innan jag börjar och druckit kaffe och skvallrat. Måste hälsa på dom snart. Haha hör på mig! De har bara gått en vecka.

Saknar min AnaBanana och Lillan också, tänker på er snärtor! Vi ses snart ^^


Zeunerts, VAD ANNARS?

Haft en mycket trevlig kväll hemma hos anton. Vi skulle egentligen plugga, eller ja, HAN skulle, och jag skulle pusha han lite. Men så hade han hittat nått nytt spännade han ville fixa på sin bil, nämligen instrumentpanelsbelysningen. Så vi var garaget mest hela kvällen. Det roliga var att när vi kom upp var det jag som var tvungen att tvätta händerna för att jag hade mixtrat med så mkt^^. Men när vi efter ha kopplat lös alla fläktvajrar och alla andra grejer, då kom han på att de kanske var onödigt att byta dioder i instrumentpanelen, så all var liksom gjort i onödan. Bah!

Iaf, vi såg Mammas Pojkar med han familj och sedan tog vi med oss Axel till stan. Jag släppte av dem i stan och åkte hem och gjorde väärsting goda maten till mig själv. Vitlöksgrillat bröd med smörstekta kantareller och västerbottenost. Sååå himla supergott! Och självklart blev det en Zeunerts julmust till. Vad annars liksom?

Imorgon blir det jobb. Önska mig lycka till ^^

- Camii

RSS 2.0