Kupévärmare i hallen.

Det är fruktansvärt frustrerande att försöka sova i denna lägenhet, nånting är väldigt fel med elementet i hallen. Men tydligen ska de va så? Låter ungefär som att det är en kupé-värmare blandad med tredje världskriget med vibrationen på max. Wierd?

Blev ju inget sovande igår iaf. Det blev en fettande sällskapsspelskväll. Hade grymt roligt med Simon,Julia,Lillan, Danne och George. Jag ägde på Galenpanna och jag och gogge va tokbra på Absolut Överens, vilket var ganska chockande när vi var tjej-kille och dom andra körde lag på kille-kille och tjej-tjej. Fast Julia och Lillan var ju bäst överens, dom prickade in 5 av 5 möjliga exakt överns på olika ordvarianter av ordet Fis. HAHA det gjorde att vi alla ramlade tillbaka till kiss- och .. ja ni vet vilken ålder. Löjligt, men vi hade ruskigt kul.

Sjukt trött på jobbet idag dock, när jag endast sov 5 timmar. Blev en snabb vända hem för lite mat och sedan gick jag ner till gogge anton och jonas och spöade skiter ur dem på TEKKEN 6. Fy tusan vilken Jet Li/Jackie Chan jag är. I'M YOUR MASTER! MOHAHAHA. Woooaaajjaaahhiiiaa!

Nej nu ska jag däcka. Mer jobb imorgon, Sedan blir det snowboardåkning i backen och våran egen version av After Ski på Appelbergs. NICE!



Saknar sovnosen ^^. mihih

Julehelg

Julen är slut, har varit en myig helg med familj. Lite jobb blev de i veckan som va och utgång i helgen.
Juldagen var sjukt rolig bortsett från två incidenter, men de tar vi en annan gång. Jag var snygges som tusan i mitt läckra lila fodral från Nelly och mina awesome klackisar! Hoppas hitta en bild hos någon så jag kan visa.

Gos har åkte mot Kosovo och själv ska jag gå till jobbet strax. Känner nu att jag kanske skulle ha tagit på mig lite mindre jobb och vilat lite mer, men gjort är gjort och pengarna kommer sitta fint sen i slutet av januari :D

Kom iaf fram till att jag är en svag människa i Sollefteå, när de gäller festandet. Det räcker tametusan att jag bara sticker näsan över läns-gränsen så blir jag alkolist  här uppe. Från det att jag kom har de varit, fredag lördag onsdag fredag lördag söndag, och nu blir det onsdag fredag lördag. Va hände? Börjar se ut som sommaren. Va faen Cami, lite karaktär och nej-sägande kanske? Fast igår drack jag ju bara 3 öl. Så de var duktigt.


Nej nu drar jag på apo. Ikväll blir det sova hela kvällen tänkte jag.

Norrland är vårt rike, landet utan like.

Sitter på tåget påväg Norrut nu. Skräll att det var 35 min försenat och förmodligen lite till nu. Blää. Varför blir det alltid snöstormar när jag ska åka någonstans?

Jaha, Apo-jobbet då. Går superbra, trivs hur bra som helst med personal där :) Nu har jag jobbat typisch varje dag sen jag började den 23 nov, en ledig dag. Men nu blir det ju lite uppehåll därifrån, fast då börjar jag jobba på Apo hemma i Solle på lördag och jobbar där till den 2 januari så åker jag tillbaka till Stocke den 3e.
Värsta mini-semester-jobb grejen :p haha

Mami är i Sundsvall idag så åker med henne hem runt 13. Gött

Nej nu ska jag sova lite.

ELLE-galan.

Hur perfekt vore det inte att vinna biljetter till ELLE-galan nu såhär innan jul och dela med sig av priset till en underbart vän? Det skulle va grymt ju! Så därför ska jag baske mig vara med och tävla :)


Att få klä upp sig lite extra fint i den där klänningen som hänger längst in i gareroben som alltid är "för fin" för alla andra tillfällen, och se all mode-glans och glamour som hör till ELLE-galan och att få dela det med en härlig vän skulle vara toppen. Komma bort från inte så fashionabla illgröna arbetskläder och mingla med alla vackra människor och se alla superläckra visningarna. Jag vill, jag vill, jag vill verkligen vinna biljetter dit:)!

Om ni också vill tävla kan ni gå in här -->http://loreal.feber.se/ och här http://loreal.carolinesmode.com





Bild från : http://elle.se/kategori/ellegalan-2011/

He told me his penis would be a "Sad Panda" if I didn't give it a ride through the jungle.

Såå Julbord igår med Apo-personalen i region sthlm nord. Det var nice, åt så jag sprack typ.

doh, beställde nyss hem hela nyårsoutfiten från nelly. Och nya linser. shiet. SpenderarN.
Thias gjorde det iaf så värt det, visade honom vad jag hade beställt och detta var svaret :)!! :

Mathias´ säger:
hur som helst, you´re gonne be the prettiest of them all!
Camii || Rose || Cam || Po säger:
Naaawh boo ^^. You'r so sweet to me
Mathias´ säger:
only because u deserve it! ^^

Naawh, i like my Thias-boo :)!



Förresten! Jobbar på Globen imorgon, på Idol-finalen. DET NI! Mohahaha. I'm so freaking awesome, Jo tack jag vet!


Nu ska jag pillra lite med mina nörd-spel. Och sedan sova lite.


Saknar gos massor också!

Workingclass hero.

Fan va jag knegar på dåe. Factory igår och Apo idag och imorgon. Duktigt tös. 

Kom hem för en liten stund sen, ska bli bjuden på föa av mamma Eva (annas mami) göttans!

På tal om Anna, hon hade lite roliga OCH lite mindre roliga äventyr inatt. kan ju dra lite snabbt vad som drabbade mig

  • Först ramlar hon in med huvudet först i min dörr så den slängs upp, trodde det var en mördare.
  • Hon välter ena badrumsskåpet, RÄTT ner i golvet, PANG!
  • Hon gör otrevliga saker i köket, som jag får städa undan,
  • Hon vill sova på hallgolvet, men jag bäddar extra sängen åt henne och stoppar om henne
  • När hon vaknar på morgonen har hon tappat mobilen i spyhinken som jag ställde fram åt henne.
Summering då: SOPA!

http://barombompsh.blogg.se
Anna's blogg. läs om vidare äventyr som hände innan hon kom hem!


Nej nu ska jag nörda lite dataspel kanske ;p

Änna rektig frulle.

Annas päron är här i helgen och ska hjälpa oss att få till det sista i läggan. Så nu har vi hitills fått supermysiga advents stjärnor och stakar <3 Och lite grejer te bokhyllerna och sånt. Och nu är dom på ikea och köper massa smått och gått. Härligt att allt ska bli klart nu då :D

Skulle ju varit med egentligen och jag måste ju självklart jobba :p Och på tal om jobb, är det konstigt att man får hemlängtan till Norrland när man jobbar ute i Vällingby eller? Svaret är NEJ! Varenda gata där ute är döpt efter Norrland. Vi har Lyckselevägen, Multrågatan, Ulvögatan, Gudmundrågatan till och med Solleftegatan osv osv. Norrland <3



Så nu är det typ fulltid ute i Vällingby,vilket gör att jag ju saknar norrland lite extra varje dag! Men nu är de ju också bara 14 dagar kvar tills jag åker hem och hälsa på så de är lovely :)

Jobbade på julgalan på globen igår, krockade med Brolle, blev kär i Eric Saade, fick ett leende av Babben Larsson och visade Jessica Andersson vägen, kan man räkna mig som kändis -vän då eller ^^? Miii hii

Nej hoppa in i duschen för att göra sig redo för Factory-jobbet i Nacka.

Saknar gos.





RSS 2.0