All that I'm after is a life full of laughter.

All that I'm after is a life full of laughter
As long as I'm laughing with you
I'm thinkin' that all that still matters is love ever after
After the life we've been through
Daughtry – Life After You

Har suttit och pillrat med min spellistor på spotyfi och jag hittar riktigt härlig musik som jag glömt bort att jag hade :)


The Verve – The Drugs Don't Work
Damien Rice – Amie
Kid Cudi – Pursuit Of Happiness (nightmare)
Peter Lemarc – Evelina
Something Corporate – Konstantine
OneRepublic – Secrets
Gyptian – Hold You [Hold Yuh]
Simple Plan – Generation
Joshua Radin – I'd Rather Be With You [Radio Edit]
Cee Lo Green – Fuck You
Slightly Stoopid – Wiseman


Nej om man ska plugga lite :p

Burning down the house.

Jag lovar, att när jag har tagit mig igenom den här plugg-perioden. Då ska jag bli rolig. Fy fan, jag kokar inombords för att när man väl suttit typish 6-8 h per dag med en jävla kemibok eller en jävla mattebok, och försökt att förstå allt man löser då man bara har 4 veckor på sig att bränna igen två 100poängs-kurse och komma ut med ett G, då börjar allting blanda ihop sig. Till en härlig kletig messy gegga. Alla formler och tabeller och bindingar och allt vad det är, börjar se likadana ut och man tror att man har gjort rätt men ACK så fel man har gjort egentligen för att han blandar ihop ALLT! Usch, nej idag går det inte plugga mer, och efter ligger jag också. Så de skriker om det. gah.


Tror ju definitivt inte att vi kommer hinna med alla fester vi pratade om igår jag och aniisen. Vi skulle ha en inflyttningsfest för George, en "grattis till jobbet"-fest för mig, en utflyttnings-fest för mig och en hejdå-cami fest för mig. Och NEJ! De går inte att slå ihop dom :p Äscj vi får ta alla 4 dom 4a sista dagarna i sthlm istället. Eller så skippar vi nån av dom, fast de går egentligen inte heller. för jag och anna hade inte ens en inflyttningsfest när vi flyttade in. Och jag måste ju säga hej då till alla sötisar som är i vårat gäng. Och vi måste ju fira att jag fått ett grymt jobb. Dagens i-landsproblem.

Och på tal om i-landsproblem så är det jädrigt svårt att hitta en decent snowboard som inte är allt för overpriced. Sprang väl igenom 4 affärer idag och kollade igenom cirkus 20 brädor. Men ack nej. Jag är förälskad i den jag hittade innan jul. Och dom som jag är köpte jag den inte. Lika STUPID som vanligt.
Så jag tröst shoppade lite kläder istället. Värsta fynden på jeanse på Weekday, 100:- paret för cheap monday byxor.  Score!

Nej nu ska jag kasta böckerna åt sidag och gnissla tänder tills jag somnar, imorgon blir det jobb 12-20, kanske rensar min hjärna lite. Måste prata med min chef i vällingby också och säg att jag har fått fast i Sollefteå.

Misses J <3 mindre än 3 veckor kvar!


Snabba vändningar, intressant?

Fick ett samtal imorse. Blev erbjuden en fast anställning som lageransvarig på Apo i Solle. Från Feb. till Augusti. Perfekt eftersom skolan börjar då. Har pratat med Aniis och Mamii och fler om hur jag ska göra. Får lite ångest för jag vill ju inte flytta från sthlm än egentligen. Och min Aniis. Jag blir ledsen när jag tänker på att jag måste lämna min Aniis. Men det är en helt galen bra möjligthet att utvecklas på, och jag vet ingen apoteksassisent som fått ett sådant jobb utan minst tekniker-utbildning förut. Så jag kommer ta det. Vilket betyder att för några månader så flyttar jag hem till Sollefteå igen. Så, än en gång går flyttlasset. Känns lite tråkigt, men väldigt kul också samtidigt.

Har storstädat läggan idag så den är fin när Aniis kommer hem sen. Då ska vi fira lite. <3 Men nu först blir det massa plugg. Tenta på onsdag och torsdag.

Score, mihihi!

Plugga som en nörd.

Blev bjuden på en supergod lunchis hos My. Tackar!

Sen blev det hem och plugga ännu mer. Doh -.-'

När mamii kom så gick vi på Barbeque Steakhouse på Kungsgatan och åt värstinggoda middagen och drack lite öl/vin, supermysigt <3

Har nu varit hemma sen 11 och pluggat ännu mer, är trött och ska upp och jobba imorgon så nu borde jag sova. Särskilt när jag har fått tillbaka svaret på min två första tentor!
Matte C tenta 1 fick jag G på med god chans till VG
Kemi B tenta 1 fick jag VG- på, och chanser till högre om jag kan redovisa mina uträckningar i den muntliga eximinationen ^^ så jag är nöjd och nu kan jag sova.

Eller vi får se, george springer runt här som en rastlös höna och plockar och har sig. haha


Miss u J.<3

How i met you'r mother.

Har suttit och vikit tvätt och strykt massa skjortor. Plugga Matte C-tenta som jag bara vill skrika på för att den är så sjukt jädra jobbigt. GAH!

Var på läkarbesök idag, antagligen en miniskel som är kass i mitt knä, kan också vara ett korsband, men ska göra magnetröntgen den 31a så då vet vi mer. Hoppas inte på korsbandet iaf, alldeles för mycket kryckor och rehab för min del, kan inte sitta still så länge.

Har även hunnit hjälpa george att flytta in hans saker, men så drog han lika snabbt igen för att lämna bil och släp och dyl. Så sa han runt 9e att han skulle komma hit och sova här när han var klar. Och nu börjar jag nästan bli lite oroligt för att han inte kommit hit än och inte svarade när jag ringde.

Imorgon blir det en lunchis med My, lite storstädning, tentaplugg för Kemin och middag med Mamii på kvällen <3 wiee
(på att mamii kommer och lunchen med My)

Nej om man ska vika de sista lakana och sedan knyta sig kanske? Har ju beställt väckning av mamii kl 08.30 imorgon för att jag ska hinna plugga massor på dagen innan alla mina "att-göra-saker" drar igång.

Fick iaf svar av gogge nu, det var tydligen mat som hade uppehållt honom och att han skulle va här inom en timme. haha varför hade jag inte räknat ut de innan, de är ju självklart att de va matt som uppehöll honom :p

Miss my J<3

Happy tree friends!

Har varit vaken halva natten med en förjäklig hosta och hals ont. Så jag är lite down idag. Men inget pick me up som lite happy tree friends, hahaha förlåt, de är brutalt, men jag kan inte sluta skratta. hahahah



Nu åker jag till Solna en sväng. Tjiings.

Just watched the video of me leading you with a trail of french fries.

Jaha, så får vi tillökning om en månad dåe. Fan va nice. Lilla George ska flytta in hos mig och Annis. Miii. De kan nog bli ruskigt roligt. Vi håvade in honom med mcdonaldsmat och massa grymma filmer. Kan behövas en karl i detta hushåll, eller vänta nu, jag ljuger nog förresten. De blir nog en tjej. Han var ju lite feminim vad jag har hört. Haha Nej då, han ska få leka så händig här. Så länge ps3 följer med och han fixar alla våra tekniska problem ;p Förlåt gogge jag vet att du läser detta men jag måste ju få mobba dig lite innan du flyttar in, för då kan du ju skada mig, så jag passar på innan :p


Tenta 1 är klar, tenta två ska vara inne imorgon. Min mobil har dött så drar till Solna och lånar en av farbror christer.
Min dator har seriösa laddarproblem, måste nog kolla upp det på garantin.

Jag hoppas min CSN utbetalning kommer imorgon så jag klarar mig till lön nästa vecka

OCH min mamii kommer på torsda :D





Saknar min babe också. <3 J

The awesome in Awesomeness! <3

Wepp nu får de baske mig bli skärpning på blogg fronten. På tok för döligt uppdaterat senaste.

Jobbar som en galen ko, men de gör jag ju iof alltid, fast lägg till plugg också 200 poäng på 4 veckor, en 75% tjänst och alla vardagliga saker så som, städa laga mat tvätta träffa vänner och sova! Fast sova, det är en världslig sak, tala om det för din mamma du. En världslig sak. Kan ju säga att mina påsar under ögonen är i storlek XXL just nu och så blåa att man tror att jag har blåyga.
Men vad gör de om 100 år?


Pluggar Kemi B och Matte C nu då, så jag kan söka in till Apotekare till hösten. Fast efter denna period så blir det Biologi B och Matte D innan sommaren också. G-R-R-E-E-J-T! Not så pepp på matten dock.

Har försökt börja träna också, med min återfunna vän George som jag tvingar att umgås med mig. Roligt som attans är det, han är min PT. Lyx va? Fast han blir rysligt elak om jag fuskar. Doh -.-' Blir 3e passet på en vecka imorgon efter min Kemi-tenta.



Visste ni att jag Put the awesome in Awesomeness??!!

Happy New Year...

Har haft en fruktansvärt trevlig helg som avslut på min Norrlands-vistelse.
Det har funnit snowboard åkning, fest, bowling, sällskapsspelande, mys, pulka åkning, 3 rätters middag och massa underbara älskade vänner och familj.

Bokade precis biljetten hem till stockholm, och vet ni, jag gråter. En del av mig vill verkligen inte åka. Jag har ont i magen och känner mig allmänt deppig.


RSS 2.0