Ambulans. På en Söndag?!

Vaknade imorse av att Anna skrek över hur ont hon hade i bröstet, så de blev att ringa sjukvårdsupplysningen och sen 112. Ambulansen kom och hämtade oss runt halv 12, tog ju typ 50 minuter för dom att hitta hit, vi såg att dom åkte förbi typ 4 gånger(!) Ja menar HALLÅ! Till och med pizzagubbarna hittade ju hit med hemkörningen, då borde ju ambulanspersonal hitta hit, dom har ju GPS! Runt 12 var vi inne på SÖS's akutmottagning (södersjukhuset). Dom kollade EKG och blodtryck och tog prover. Sen fick vi vänta, och vi väntade, och väntade, ja ni vet väntetiderna på sjukhus. runt 5 fick vi reda på att dom skulle röntga henne, och vi väntade. Väntade lite till, och liiite till. halv 8a (!!!!) kom hon in på röntgen, även fast hon egentligen hade tid 18.45. SOPOR! Och ingen mat fick vi heller. "Blire nån lunch på de här stället eller?!" Sen fick vi vänta mer.. och ännu mer.. och en stund till.. Vi var så hungriga och less och trött och eländiga när vi halv 9 fick reda på att allt Anna kunde göra var att åka hem och äta voltaren och alvedon. Då hade dom misstänkt allt från hjärtinfark, bröstmuskelinflamation, lungsäcksinflamation och muskelspänningar. DÅ VAR VI ARG. och Less. och schletna.
Svergies sjukvård alltså, visst dom gör ett bra jobb, men dom borde ordna de här med väntetiden, inte alla som har tid/lust att sitta på akuten i nästan 9h varje gång man är där och bara få höra att man ska ta alvedon, särskilt när man haft ont i en hel vecka och de gör sjukt ont när man andas. Hmpf.. inte nöjd med deras hantering. Så sa dom att hon skulle äta 1grams alvedon, 4 gånger om dan, men hallå? Alla vet väl att det är receptbelagt, alvedon 1grams. Men inte fick hon nå recept på de inte. BAH!

När vi väl kom hem var vi så sjukt hungriga så vi drog iväg in till medborgarplatsen och gick ut och käka på 54. Ruskigt gott var de. Men vi var ju så trötta efter dagen så nu är vi hemma igen och ska lägga oss och kika film.

Imorgon går bussen hem kl 11. är i Solle 18.30. Ska bli skönt att komma hem men sååå tråkigt att åka. Är verkligen kär i Sthlm. Längtar mer och mer till flytten :)! Sthlm är en stad i min smak.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0